Ukázala bruško v plavkách aj bielizni! Takto tehotná Blake Lively žiada paparazzov, aby ju nechali na pokoji

Len pred pár dňami prekvapila verejnosť, keď sa objavila v spoločnosti s očividným tehotenským bruškom. Herečka Blake Lively, ktorá čaká štvrtého potomka, však musela následne urobiť aj ďalšiu vec.

19.09.2022 00:00
"The Music Man" Broadway Opening Night Foto: ,
Herečka Blake Lively na archívnom zábere.
debata

Po tom, čo sa prevalili správy o jej tehotenstve, okamžite sa v Los Angeles začala honba na paparazzovské zábery 35-ročnej hviezdy seriálu Gossip Girl a manželky herca Ryana Reynoldsa. Lively je dlhé roky známa tým, že si súkromie veľmi stráži – tentoraz sa rozhodla svoje obdobie tehotenstva vystaviť na obdiv s nasledujúcim zdôvodnením.

Ryan Reynolds a jeho očarujúca manželka Blake Lively Čítajte viac Oslnivejšie garde si Reynolds želať nemôže! Lively ako víla, Garner očarila v čiernej

„Tu sú moje zábery z tehotenstva v skutočnom živote. Takže dúfam, že tých jedenásť chlapíkov, ktorí stoja pred mojím domom, aby uzreli jednorožca mi dá pokoj. Desíte mňa aj moje deti,“ odkázala Lively paparazzom, ktorí sa okamžite usídlili v okolí jej domu, aby herečku zachytili na záberoch v súkromí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blake Lively (@blakelively)

„Ďakujem všetkým ostatným za ich lásku a rešpekt a tiež za fakt, že nepodporujú časopisy a médiá, ktoré šíria obrázky detí,“ dodala tiež mama troch dcér James, Inez a Betty.

V sérii obrázkov (preklikáte si ich šípkou v odkaze z Instagramu), ktoré pôvabná herečka zavesila na sociálnu sieť Instagram, sa pritom nachádza naozaj všehochuť. Blake Lively na jednej fotografii pózuje v plavkách, na ďalšej sa v nich túli ku svojmu manželovi Reynoldsovi.

Blake Lively Čítajte viac Tri deti im nestačia! Blake Lively prekvapila, toto tajomstvo už neskryjú ani šaty

Na inom zábere stojí v teplákoch a čiernej podprsenke v kuchyni, pričom jej tehotenské bruško je už výrazne zaoblené (ide pravdepodobne o archívny záber). Úplne posledná fotografia v sérii potom zachytáva bruško tehotnej hviezdy z úplného detailu, pričom za nim v pozadí vidieť unavený výraz Livelyovej.

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Blake Lively #súkromie #Instagram #paparazzi

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...