Aj deti Williama a Kate sa na štátnom pohrebe rozlúčia s ich milovanou Gan Gan! Ale nie všetky

Princ William a princezná Kate vychovávajú tri ratolesti. Nie všetky sa v pondelok zúčastnia na štátnom pohrebe zosnulej britskej kráľovnej Alžbety II.

19.09.2022 09:38
Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z... Foto: ,
Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge a ich deťmi - (zľava spodný rad) - princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom na zábere z júna 2022.
debata

Princ George a princezná Charlotte sa v pondelok zúčastnia na štátnom pohrebe zosnulej britskej kráľovnej Alžbety II. Informoval o tom webový portál britskej televízie Sky News, ktorý citoval zo služobného príkazu. Dve staršie z troch detí princa a princeznej z Walesu, teda princa Williama a jeho manželky Catherine, budú medzi 2000 ľuďmi zhromaždenými vo Westminsterskom opátstve v Londýne, kde sa naposledy rozlúčia s panovníčkou. Malé deti v kráľovskej rodine ju nazývali Gan Gan, čiže great grandmother (prastará mama).

Princ Harry absolvoval vigíliu vo vojenskej...
Princ Harry na vigílii na pamiatku kráľovnej...
+12Lady Louise Windsor a princezná Eugenie...

Druhý nástupca na britský trón princ George a tretia v poradí princezná Charlotte budú kráčať aj v sprievode za rakvou kráľovnej, keď ju budú viezť na delovej lafete.

Collage Maker-19-Sep-2022-07.47-AM Čítajte viac Britmi zbožňovaný prírodovedec aj hviezda Kliniky Grace! Ktoré slávne tváre sa očakávajú na pohrebe kráľovnej?

Ich starý otec kráľ Karol III. s kráľovnou manželkou Kamilou pôjdu hneď za rakvou, za nimi budú nasledovať dcéra zosnulej panovníčky princezná Anne s manželom sirom Timom Laurenceom, potom ďalší Alžbetin syn princ Andrew, za ním najmladší syn princ Edward s manželkou Sophie a za nimi princ William s manželkou.

Deväťročný George a sedemročná Charlotte budú kráčať vedľa seba, za svojimi rodičmi. Potom budú nasledovať ich strýko a teta – princ Harry s manželkou Meghan – a nakoniec ďalší členovia kráľovskej rodiny.

Štvorročný brat Georgea a Charlotte, princ Louis, sa však podľa očakávania na pohrebe nezúčastní, píše Sky News.

VIDEO: Najsledovanejšie pohreby v dejinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

David Beckham v rade ľudí smerujúcich na...
David Beckham na rozlúčke so zosnulou  britskou...
+6David Beckham na rozlúčke so zosnulou  britskou...
debata chyba

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...