Romantické túlanie sa nočným mestom, potom vášnivý bozk! Emily Ratajkowski má nového chlapa, Brad Pitt to nie je

Po správach o odchode od manžela sa množili teórie médií, s kým by mohla krásna Emily Ratajkowski znovu randiť. Nechýbalo ani slávne meno.

21.10.2022 00:20
debata
zväčšiť Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski na... Foto: Profimedia
Emily Ratajkowski a Orazio Rispo Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski na zábere v spoločnosti dídžeja Orazia Rispa v uličkách New Yorku. Zdá sa, že práve on je novým mužom v jej živote.

Jednu z najsexi modeliek súčasnosti, influencerku a knižnú autorku dávali dohromady dokonca s Bradom Pittom. Hollywoodsky fešák mal vraj o ňu prejaviť veľký záujem a pozvať ju na rande. Viaceré portály tvrdili, že celebritná dvojica sa dokonca stretla.

Najnovšie fotografie z New Yorku však naznačujú čosi iné – buď podobné informácie nemali nikdy nič s pravdou spoločné, alebo jednoducho Emily neprejavila záujem o stretávanie sa s hollywoodskym idolom. Pred pár dňami v New Yorku ju zachytili paparazzovské objektívy v spoločnosti iného muža – neznámeho fešáka.

Emily Ratajkowski Čítajte viac Krásna Emily Ratajkowski po rozchode? Na smútok nemá čas - dôvodom je syn, pes a možno aj...

Od piatka, kedy zábery vznikli, už stihli novinári vypátrať, že ide o 35-ročného Orazia Rispa – dídžeja a bývalého majiteľa obchodu s platňami v New Yorku. O tom, že medzi dvojicou to iskrí a nezostalo len pri zdvorilom či kamarátskom konverzovaní, niet pochýb.

zväčšiť Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski na... Foto: Profimedia
Emily Ratajkowski a Orazio Rispo Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski na zábere v spoločnosti dídžeja Orazia Rispa v uličkách New Yorku pri vášnivom bozku na rozlúčku. Zdá sa, že práve on je novým mužom v jej živote.

Orazio a Emily sa prechádzali uličkami newyorského centra. Tridsaťjedenročná brunetka je zachytená, ako sa s úsmevom a zaľúbením pozerá na svojho mužského spoločníka. O pár minút neskôr potom prišlo aj na vášnivý bozk. Fotografie, ktoré vznikli, pripomínajú doslova ukážky z ideálneho filmového rande.

707617547 Čítajte viac Chystá sa rozvod? Krásnu Ratajkowski mal podviesť manžel, dvojicu nevideli týždne spolu

Či také naozaj bolo, vedia, samozrejme, obaja zainteresovaní. Zdroje z ich okolia však hovoria o tom, že Emily je naozaj nadšená spoločnosťou Orazia. Spája ich nielen láska k jednému mestu, kde obaja žijú – teda k New Yorku, ale tiež množstvo spoločných záujmov.

Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
+7Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Emily Ratajkowski #Orazio Rispo

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...