Špekulácie pokračujú! Bradley Cooper s krásnou Irinou znovu zachytení spolu - znamená to, že sa k sebe vrátili?

O stave ich vzťahu sa špekuluje so železnou pravidelnosťou. Ani tohtoročné oslavy Halloweenu nie sú výnimkou a treba jedným dychom dodať, že modelka Irina Shayk a herec Bradley Cooper robia všetko preto, aby sa o nich klebetilo.

31.10.2022 12:00
Bradley Cooper a jeho expartnerka Irina Shayk Foto:
Herec Bradley Cooper a jeho expartnerka Irina Shayk spoločne odprevadili dcérku Leu a jej kamarátku na halloweensku párty v New Yorku.
debata (1)

Dvojica, ktorá bola v minulosti párom a ktorá je rodičmi päťročnej dcérky Ley, sa pred pár dňami objavila bok po boku v New Yorku. Spoločne sa vybrali odprevadiť práve ich ratolesť na detskú halloweensku párty.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)

Rozkošná Lea oblečená v kostýme kráčala so smiechom v spoločnosti kamarátky, zatiaľ čo hollywoodsky herec a režisér spoločne s ruskou rodáčkou a známou topmodelkou kráčali vedľa nej. Na väčšine momentiek si ex-partneri udržiavajú patričnú vzdialenosť, aby ich nikto nemohol upodozrievať z potenciálneho románika. Za celý čas sa nedržia za ruky, ani nedotýkajú. Lenže, napriek tomu sa objavili špekulácie o tom, či sa dvojica, ktorá tvorila pár v rokoch 2015 až 2019, nedala znovu dohromady.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irina shayk (@irinashayk)

Bradley s Irinou tieto domnienky ešte umocnili počas víkendu, keď sa spoločne objavili na párty módnej značky Self-Portrait. Pre ňu len nedávno nafotila krásna Ruska reklamnú kampaň a sériu promo-záberov. Na večierok dorazila, samozrejme, oblečená do jedného z kúskov a v spoločnosti Coopera. Ešte v auguste pritom 35-ročná brunetka spoločne so svojím expartnerom a dcérkou Leou absolvovala aj spoločnú dovolenku, čo potvrdili dokonca zábery na Shaykovej Instagrame. S Bradleym si spoločne zapózovali na pláži (záber nájdete, keď preklikáte šípkou v odkaze z Instagramu vpravo)

NY Premiere of "Nightmare Alley" Čítajte viac Bradley Cooper konečne v náručí novej lásky! Po herečkách a modelkách našiel túto dámu

Zdroj z okolia dvojice však hovorí, že o návrate jeden k druhému ako partneri nemôže byť reči. „Sú spolurodičmi a ide im to veľmi dobre. Robia to pre dobro ich vlastnej dcéry a dokáže bez problémov absolvovať mnoho vecí ako rodina,“ komentoval informátor. Podľa správ spred pár mesiacov mal mať herec a tvorca hitu Zrodila sa hviezda už novú partnerku. Hovorilo sa o tom, že Cooper začal randiť s Humou Abedinovou.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #irina Shayk #Bradley Cooper #Halloween

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...