Ťažké chvíle po rozvode? Gisele Bündchen to jednoduché nemá, ale... veľa sa vlastne nezmenilo!

Správy o tom, že slávna brazílska modelka Gisele Bündchen a športovec Tom Brady sa rozvádzajú, až tak neprekvapili. O problémoch v ich manželstve sa špekulovalo už dlhšie.

02.11.2022 10:00
Tom Brady, Gisele Bündchen Foto: ,
Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen na archívnom zábere z roku 2018.
debata

Ako uvádza zdroj, ktorý citoval magazín People, k rozvodu sa schyľovalo už dlhší čas a Tom Brady sa údajne snažil manželstvo zachrániť. Očarujúcej Brazílčanke, ktorá v minulosti patrila medzi najlepšie zarábajúce modelky planéty, to však vraj už nestačilo.

Poslednou kvapkou bolo, keď si Brady rozmyslel rozlúčku s profesionálnou kariérou a napriek avizovanému ukončeniu profesionálnej kariéry sa k americkému futbalu znovu vrátil. „Keď je uprostred športovej sezóny, robí presne to, čo iní hráči – žije, dýcha, jedáva, spáva futbalom,“ citoval svoj zdroj People. Brady je pritom vraj ešte o niečo zanietenejší v sústredení na svoj milovaný šport, ako iní hráči. To však zlomilo väz jeho vzťahu s manželkou.

Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele...
Gisele Bündchen a  Tom Brady.
+7Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen na...

„Nebol taký pozorný, ako by mal byť. Gisele túžila, aby ju vypočul, aby ju počúval. Ale on ju skrátka nepočúval a nasledoval svoju vlastnú vášeň,“ komentoval tiež informátor, ktorý však zároveň dodal, že Brady sa vždy vzorne staral o deti a snažil sa s nimi tráviť čas aj počas športovej sezóny.

Tom Brady a Gisele Bündchen Čítajte viac Rozprávke je koniec... Tom Brady a Gisele Bündchen sa rozvádzajú po 13 rokoch manželstva

Hoci chvíle po ohlásení rozvodu nie sú asi jednoduché ani pre jedného z partnerov, objavujú sa tiež tvrdenia, že vlastne až tak veľa sa nezmení. Práve preto, že Brady ako profesionálny športovec žil naplno predovšetkým športom. To znamenalo, že práve manželka bola často sama a ich spoločné chvíle sa obmedzovali najmä na chvíle vo štvorici aj s deťmi.

Ešte pred ohlásením rozvodu si brazílska topmodelka kúpila vraj menšiu nehnuteľnosť v Miami. Spoločne s Bradym vlastnia v Miami aj luxusnú nehnuteľnosť a pozemok v hodnote 27 miliónov dolárov. Čo sa stane s ním, zatiaľ jasné nie je.

VIDEO: Robert a Carmen Geissenovci – ťažký život milionárov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozvod #Gisele Bündchen #samota #Tom Brady

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...