Nový chlap v živote krásnej Kuchařovej! Pamätáte si ešte jej bývalých? Títo muži stáli po jej boku

Bývalá Miss World a známa česká modelka Taťána Kuchařová už nie je sama. Podľa jej vlastných slov sa už v jej živote objavil nový partner.

04.11.2022 13:35
689494457 Foto:
Taťána Kuchařová na podujatí Miss Czech Republic 2022.
debata

Kráska so slovenskými koreňmi to prezradila pre český denník Blesk.cz, no napriek tomu, že v niečom bola otvorená, vlastne veľa konkrétneho toho nezaznelo. „Sama nie som, ale nechcem o tom viac hovoriť. Poviem, keď bude tá správna chvíľa,“ komentovala blondínka pre český portál.

Ondřej Gregor Brzobohatý Čítajte viac Najkrajší pár udeľovania prestížnych cien? Brzobohatý a jeho nádherná brunetka, len málokoho Daniela neočarí

Kuchařovej meno sa posledné mesiace spájalo predovšetkým s pomerne medializovaným rozchodom s jej bývalým manželom – hercom a spevákom Ondřejom Gregorom Brzobohatým. Ten už niekoľko mesiacov tvorí pár s moderátorkou Danielou Písařovicovou a Kuchařová dvojicu obvinila, že sa stretávali ešte v čase, keď ona bola spolu s Ondřejom.

Záber z júna 2021: Taťána Kuchařová ešte s... Foto: Profimedia
Taťána Kuchařová ešte s manželom Ondřejom Brzobohatým Záber z júna 2021: Taťána Kuchařová ešte s manželom Ondřejom Brzobohatým.

Slovné prestrelky a odkazy v českých médiách pútali pozornosť posledné mesiace – teraz zjavne bude verejnosť viac zaujímať, kto je vlastne nový muž bývalej Miss World. Nuž, asi si budeme musieť počkať, aby sme to zistili. Vzhľadom na to, ako často sa o súkromí Taťány Kuchařovej píše, nebudeme asi čakať dlho…

689494457 Čítajte viac Kuchařová po rozvode s Brzobohatým: Najhoršie je za mnou, na skutočnú lásku si počkám

Známa blondínka v minulosti tvorila pár s viacerými známymi mužmi, pamätáte si jej bývalých, s ktorými randila pred Ondřejom Brzobohatým? Pozrite si ich v galérii.

Záber z júna 2021: Taťána Kuchařová ešte s...
Zamilovaný párik, ktorý sa už neskrýva -...
+3Miss World 2006 Taťána Kuchařová a jej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #partner #Taťána Kuchařová

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...