Po smrti Aarona Cartera prehovorila jeho snúbenica: Nedokázala som mu pomôcť tak, ako potreboval

Počas víkendu svet obletela smutná správa - vo veku 34 rokov zomrel v sobotu známy americký spevák a raper Aaron Carter.

09.11.2022 00:00
Aaron Carter Foto:
Spevák Aaron Carter na zábere z roku 2017.
debata (1)

Jeho telo sa našlo vo vani jeho domu bez známok života. Aaron Carter bol mladším bratom člena skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera. Narodil sa 7. decembra 1987 na Floride. Keď mal sedem rokov, začal verejne vystupovať ako spevák a svoj prvý album s názvom Aaron Carter vydal len o dva roky neskôr. V roku 2011 nastúpil na protidrogové liečenie, po jeho ukončení sa vydal na turné do Kanady. V roku 2017 nastúpil na ďalšie protidrogové liečenie pre údajnú závislosť od liekov na spanie a antidepresív.

Aaron Carter Čítajte viac Zomrel Aaron Carter, mladší brat Nicka z Backstreet Boys. Nevládne telo našli vo vani

Aaron Carter je otcom 11-mesačného syna Princea, ktorého mamou je Melanie Martin, ktorá bola so spevákom zasnúbená od roku 2020. No po zasnúbení nasledovalo niekoľko rozchodov a opätovných návratov, ich vzťah prešiel niekoľkými vzletmi aj pádmi. Pre magazín People Melanie Martin povedala: „Moje srdce zostalo po smrti môjho snúbenca Aarona úplne zlomené. Vedela som, že má problémy a snažila som sa mu pomôcť,“ povedala Martin. „Mal veľmi nezávislú a silnú osobnosť a nedokázala som mu pomôcť tak, ako som cítila, že to potrebuje.“

zväčšiť Aaron Carter a Melanie Martin na archívnej snímke. Foto: Profimedia
Aaron Carter Aaron Carter a Melanie Martin na archívnej snímke.

Pokračovala, že Carter potreboval viac ľudí, ktorí by mu vedeli pomôcť: "Len by som si priala, aby som mala pri sebe viac ľudí, ktorí by mi s ním pomohli. Teraz budem vychovávať nášho syna ako slobodná matka a je to najhorší deň v mojom živote… Ale pre nášho syna musím byť silná. Som zničená,“ uzavrela.

Carter sa ako raper preslávil najmä albumom Aaron's Party (Come Get It), ktorý vydal v roku 2000. O rok neskôr vydal ďalší album Oh, Aaron, za ktorý získal platinovú dosku. Carter sa objavoval aj v reláciách televízií Disney a Nickelodeon a účinkoval aj vo viacerých muzikáloch. Neskôr zostal v povedomí verejnosti najmä pre rodinné spory so súrodencami kvôli peniazom. V roku 2018 vydal svoj posledný štúdiový album Love. V roku 2017 sa Carter vyjadril, že je bisexuál, v mladosti randil s hviezdami ako Hilary Duff či Lindsay Lohan.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Aaron Carter

+ Dnes na vyprážané, mastné jedlá zabudnite, doprajte si niečo ľahšie.
Vaša tvrdá práca a odhodlanie budú čoskoro...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké zlepšenia nálady.
Schopnosť adaptácie na zmeny vám prinesie...