Rozvod mu nevedela odpustiť, neskôr sa udobrili! Zomrel Anistonovej otec, hviezda mu posiela odkaz do neba

Iba niekoľko dní po odhaľujúcom rozhovore pre magazín Allure prežíva herečka Jennifer Aniston ťažké obdobie. Vo veku 89 rokov zomrel jej otec John Aniston.

15.11.2022 06:30
Jennifer Aniston a jej otec John Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston a jej otec John Aniston na zábere z roku 2012. J
debata

Hollywoodska hviezda úmrtie svojho otca potvrdila aj odkazom na sociálnej sieti. „Sladký ocko… John Anthony Aniston. Bol si jedným z najkrajších ľudí, akých som kedy poznala. Som taká vďačná, že si sa vzniesol do nebies v pokoji – a bez bolesti,“ napísala na sociálnej sieti herečka. Vo svojej správe tiež potvrdila, že jej otec John zomrel už v piatok 11. novembra. „Vždy si vedel veci perfektne načasovať. Toto číslo bude mať pre mňa teraz ešte väčší význam. Budem ťa milovať až naveky vekov,“ dodala Aniston.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

Hviezda seriálu Priatelia či populárneho projektu The Morning Show bola však známa aj svojím komplikovaným vzťahom s rodinou. S otcom Johnom mala veľmi komplikovaný vzťah a dlhé roky mu nevedela odpustiť, že odišiel od rodiny. Rozvod rodičov však zasiahol aj jej vzťah s mamou, ktorá zomrela už v roku 2016. Kým s otcom Johnom sa postupne udobrila, s mamou Nancy Dowovou sa údajne nerozprávali takmer 15 rokov a ich vzťah sa zlepšil až pár rokov pred jej smrťou. Na margo ich sváru sa Jennifer Aniston vyjadrila aj v spomenutom rozhovore pre Allure.

zväčšiť Herec John Aniston na archívnom zábere z roku... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
John Aniston Herec John Aniston na archívnom zábere z roku 2015.

„Myslím si, že rozvod moju mamu veľmi pokazil. Bezcieľne prechádzate životom, dvíhate na ruky svoje dieťa so slzami na tvári a nemáte nikoho, kto by vám pomohol. Ale odpustila som mame. Aj otcovi som odpustila. Odpustila som mojej rodine," zaspomínala si Aniston na obdobie rozvodu jej rodičov, počas ktorého sa jej naštrbili vzťahy s oboma rodičmi.

Jennifer Aniston Čítajte viac Odhalená na titulke, úprimná ako nikdy! Aniston prehovorila o manželstve s Pittom aj bolestivej ceste za dieťaťom!

Herečka však tiež uviedla, že si uvedomila, aké toxické je cítiť voči niekomu taký odpor. „Naučila som sa to pozorovaním mojej mamy. Pamätám si, ako som povedala: ‚Ďakujem, že si mi ukázala, čím nikdy nebyť.‘,“ hovorila otvorene v interview 53-ročná Jennifer Aniston, ktorá sa vraj neobáva hovoriť ani o temných veciach svojho detstva či minulosti.

Natty Tardivel, druhá manželka herca Jeana Paula Belmonda a jej dcéra Stella Belmondo Čítajte viac Je fakt nádherná! Belmondova dcéra oslávila 19, odkaz od mamy je plný nehy a nezabúda ani na slávneho otca

Herečkin otec John Aniston bol známy predovšetkým svojou postavou Victora Kiriakisa v seriáli Dni nášho žitia, jednom z najdlhšie vysielaných seriálov americkej televíznej produkcie vôbec. Len pred pár mesiacmi, v júni tohto roka, dostal za svoju televíznu prácu cenu Emmy za celoživotný prínos.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Aniston #vzťah #úmrtie #odmietanie #John Aniston

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...