Manžel Britney Spearsovej prelomil mlčanie: Prečo ho tak málo vídať po jej boku?

Kým ona pravidelne zásobuje svojich fanúšikov a sledovateľov novými zábermi, manžel Britney Spearsovej je omnoho skúpejší na zdieľanie súkromných momentov. Nezdieľa často ani ich spoločné fotky.

12.12.2022 00:00
britney Foto:
Speváčka Britney Spears a fitness tréner Sam Asghari.
debata

Len pred pár dňami to však model a fitness-tréner Sam Asghari osobne vysvetlil. „Sociálne médiá dokážu byť doslova traumatizujúce. Niekedy je dobré urobiť si prestávku,“ napísal – ako inak na profile na Instagrame. Samozrejme, mnohých zaujíma, ako je možné, že jeho manželka to má často „úplne naopak“. Speváčka sa totiž často delí o momenty zo súkromia, dokonca veľmi intímne fotografie. Opakovane však už svoje konto vymazala a potom ho znovu „spojazdnila“.

People-Britney Spears Čítajte viac Britney úplne nahá vo vani rozdelila internetový svet: Správaj sa ako matka, tvrdí jedna časť a tá druhá...

„Je slobodná žena a má vlastný hlas. Ja rešpektujem jej súkromie a budem ho vždy ochraňovať,“ napísal tiež Asghari, ktorý sa pred časom objavil na večierku magazínu GQ. Prišiel však sám. Keď sa ho novinári pýtali, prečo po jeho boku chýba slávna manželka, uviedol, že „by bolo pre mňa poctou, keby ma sprevádzala, ale tieto veci jej nerobia potešenie“.

zväčšiť Fitness tréner Sam Asghari počas dovolenky na... Foto: DeezNutz / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Fitness tréner Sam Asghari počas dovolenky na Maui. Fitness tréner Sam Asghari počas dovolenky na Maui. Speváčka Britney Spears po jeho boku chýbala.

Podľa Asghariho sa Spears snaží minimalizovať verejné spoločenské podujatia, pretože sú hektické a plné stresu. „Navyše, musíte chápať, že niečo také robí od ôsmich rokov. Takže rozumiem, že na to nemá vždy náladu,“ doplnil ešte 28-ročný herec a model s iránskymi koreňmi.

britney Čítajte viac Vyše dvoch mesiacov svoji a... Britney Spears vypisuje toto o manželovi

Urastený fešák tiež dodal, že na svoje sociálne siete dáva málo fotografií so svojou zákonitou polovičkou aj preto, lebo má zmysel pre ich súkromie. „Rešpektujem ju a vždy sa opýtam, či nejakú fotografiu môžem zverejniť,“ snažil sa odraziť dohady o tom, že v pár mesiacov trvajúcom manželstve to škrípe.

Spears iba nedávno znovu vyvolala rozruch zverejnením nahých záberov z vane, pričom sa dočkala kritiky od veľkej časti svojich sledovateľov. Tí jej vyčítajú, že sa nespráva ako bežná matka a tak sa nemôže diviť, že má obmedzený kontakt s jej dvoma synmi. Aj nedávno zverejnila fotografiu jedného z nich so slovami, že by „dala všetko za to, aby sa mohla dotknúť ich tváre“.

VIDEO: Jedna z najkrajších Češiek – Alena Šeredová

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Britney Spears #Sam Asghari

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...