Mama, preboha, obleč si niečo, opísala Charlize Theron reakciu dcér. Toto im odpovedala!

Herečka Charlize Theron je dvojnásobnou mamou a v prekvapivo otvorenom rozhovore opísala aj vzťahy s jej dcérami a súkromie.

12.12.2022 03:50
Charlize Theron Foto: ,
Charlize Theron na podujatí Women in Entertainment v Los Angeles.
debata

Pre magazín The Hollywood Reporter sa slávna držiteľka Oscara zdôverila s tým, že ani jedna z jej adoptívnych dcér – desaťročná Jackson či sedemročná August nie úplne rozumejú jej hereckej profesii. „V ich hlavách je to asi také, že áno, vieme, že pracuješ, ale nie sme si úplne isté, čo vlastne. Mladšia mi občas hovorí, bože, mami, vyzerá to, že si nedokážeš udržať prácu,“ opísala Theron.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Súboj kráľovských hláv: Rubínová Kate uchvátila korunkou ako z rozprávky a kráľovná Camilla? Nasadila ťažký kaliber

Od dcér musí čeliť aj kritike, naposledy napríklad v súvislosti s reklamou na slávny parfum z dielne značky Dior. Herečka, ktorá je roky tvárou tejto vône, len nedávno nafotila novú reklamu, v ktorej pózuje hore bez. Dcéry to vraj zahanbilo.

„Tá staršia, viete, je v tom predpubertálnom veku a zažívame spolu momenty, ako keď napríklad sme minule išli po letisku a ona ma uvidela na veľkej reklame Dior. "Bože, mami, veď si na celej stene bez košele. Toto je fakt trápne. Obleč si niečo na seba,“ opísala Theron reakciu dcéry Jackson. Ako však tiež dodala, ona sama vraj dcére odvetila s humorom: „Moja zlatá, toto ti zaplatí štúdium.“

Paul Feig a herečka Charlize Theron, Kerry Washington a Michelle Yeoh Čítajte viac Škola štýlu a zvodnosti? Theron s sieťovaných pančuchách a jej kolegyňa Washington... to si nemôže dovoliť každá!

Štyridsaťsedemročná hviezda tiež dodala, že asi ako každý rodič sa aj ona snaží „urobiť na moje decká dojem“. Doplnila tiež vážnejšie, že sa jej to nie vždy darí. Len nedávno sa herečka objavila na akcii Women in Entertainment Gala. Viac si pozrite v galérii.

Denise Richards na podujatí  Women in...
Paris Hilton na podujatí  Women in...
+12Issa Rae na podujatí  Women in Entertainment v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #výchova #reklama #Dior #Charlize Theron

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...