Škola štýlu a zvodnosti? Theron s sieťovaných pančuchách a jej kolegyňa Washington... to si nemôže dovoliť každá!

Už v čase nakrúcania vyvolal patričné nadšenie televíznych a filmových fanúšikov. Film pod názvom The School for Good and Evil v produkcii Netflixu zlákal veľké herecké mená a v utorok sa dočkal slávnostnej premiéry.

20.10.2022 00:00
Paul Feig a herečka Charlize Theron, Kerry... Foto: ,
Zľava: Režisér Paul Feig a herečka Charlize Theron, Kerry Washington a Michelle Yeoh predstavili filmovú novinku The School For Good and Evil.
debata

Už v čase nakrúcania vyvolal patričné nadšenie televíznych a filmových fanúšikov. Film pod názvom The School for Good and Evil ˇ(Škola dobra a zla) v produkcii Netflixu zlákal veľké herecké mená a v utorok sa dočkal slávnostnej premiéry.

Na akcii v Los Angeles sa zišla ústredná dvojica mladých hrdiniek v zložení Sofia Wylie a Sophia Anna Caruso: Boli to však ich ostrieľanejšie kolegyne, kto bol skutočným magnetom pre objektívy fotografov a prítomné médiá.

Herečky Charlize Theron (vľavo) a Michelle Yeoh...
Zľava: Herečky Sofia Wylie, Charlize Theron,...
+9Herečka Kerry Washington na filmovej premiére...

Postavy zástupkýň fantastickej školy, kde sa čaruje, učí sa dobrému a bojuje sa so zlom, si zahrala držiteľka Oscara Charlize Theron, jej americká kolegyňa Kerry Washington, ale tiež herečka s malajzijskými koreňmi Michelle Yeoh (dobre známa napríklad z bondovky Zajtrajšok neumiera). Trio hlavných hereckých hviezd bolo neprehliadnuteľné a dodalo utorňajšiemu večeru patrične hviezdnu príchuť.

zväčšiť Herečka Kerry Washington na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Kerry Washington Herečka Kerry Washington na filmovej premiére novinky v kreácii Ralph Lauren.

Charlize Theron, ktorá si v snímke zahrala Lady Lesso, dorazila odetá do čiernej farby. Model z dielne Dior však osviežoval provokatívny detail – Theronovej nohy v sieťovaných pančuchách a vysokých čižmách na šnurovanie. Ešte odvážnejšie však pôsobil model jej kolegyne Kerry Washingtonovej.

Olivia Wilde Čítajte viac OBRAZOM: Hollywoodska ženská elita spolu - Sweeney, DeBose či Theron, oscarové divy aj mladé talenty žiarili

Hviezda viacerých seriálových hitov, ale aj snímky Nespútaný Django sa totiž obliekla do kreácie Ralph Lauren – kombinácie jemného úpletového polo-trička nad pupok, ktorý doplnila výrazná taftová sukňa. Washington tak fotografom poskytla pohľad na ukážkovú postavu a dokonalo definované krivky či pevné bruško. Je absolútne jasné, že táto dáma dáva svojmu telu zabrať v posilňovni pomerne pravidelne.

zväčšiť Herečky Charlize Theron (vľavo) a Michelle Yeoh... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Charlize Theron (vľavo) a Michelle Yeoh Herečky Charlize Theron (vľavo) a Michelle Yeoh spoločne na premiére.

Malajziská herečka Michelle Yeoh, ktorú len večer pred slávnostnou premiérou ocenili na galavečere magazínu ELLE, stavila na elegantnú kreáciu zo zamatu vo výraznej žltej farbe.

Kvinteto ženských hereckých hviezd doplnil v utorok večer aj režisér Paul Feig, ktorý sa o sfilmovanie knihy The School for Good and Evil od autora Somana Chainaniho postaral. Snímka vznikla v produkcii streamovacej spoločnosti Netflix a v týchto dňoch je už dostupná divákom. Očakáva sa, že aj vďaka hviezdne obsadeným hlavným postavám bude veľkým diváckym lákadlom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kerry Washington #netflix #Charlize Theron #Michelle Yeoh #Škola dobra a zla

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....