Dve dospelé deti a doma má ešte túto školáčku! Uma Thurman ukázala dcérku, nebola jediná slávna mama

Je mamou dvoch dospelých detí a zároveň má doma aj iba desaťročnú dcéru. Nedávno herečka Uma Thurman prekvapila, keď svoju najmladšiu ratolesť vzala do spoločnosti.

19.12.2022 11:00
Uma Thurman a jej dcéra Luna Thurman-Busson Foto: ,
Herečka Uma Thurman a jej dcéra Luna Thurman-Busson na muzikálovej premiére na Broadway.
debata

Hviezda hitu Kill Bill sa objavila na muzikálovej premiére na Broadway a titul Niekto to rád horúce si prišla pozrieť spoločne s dcérou Lunou – desaťročným potomkom Thurmanovej vzťahu s finančníkom Arpadom Bussonomm.

Pre fotografov to bol pomerne ojedinelý moment, keďže Thurman doposiaľ svoje najmladšie dieťa takmer nemedializovala a vystríhala sa spoločenských udalostí.

zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker s manželom... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sarah Jessica Parker s manželom Matthewom Broderickom Herečka Sarah Jessica Parker s manželom Matthewom Broderickom a ich deťmi - synom Jamesom Wilkie Broderickom a dcérami Tabithou Hodge Broderickovou a Marion Lorettou Elwell Broderickovou.

S pribúdajúcim vekom sa však tento prístup zjavne zmení – konieckoncov, aj herečkine dve staršie deti – dcéra Maya Hawke a syn Levon Hawke sa postupne objavili vo svetlách reflektorov a dokonca aj začali kariéru v umeleckom priemysle. Najmä staršia Maya patrí momentálne medzi vychytené a obľúbené herečky, za čo vďačí napríklad aj seriálu Stranger Things.

zväčšiť Herečka Bette Midler a jej dcéra Sophie von... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Bette Midler a jej dcéra Sophie von Haselberg Herečka Bette Midler a jej dcéra Sophie von Haselberg na premiére predstavenia Niekto to rád horúce na Broadway.

Či sa podobnou cestou vydá aj desaťročná Luna, je asi predčasné hovoriť. Platí však, že herecký talent sa zvykne dediť v rodine a v nej má určite sympatická školáčka dobrý základ.

Salma Hayek Čítajte viac Je vydatá za miliardára, ale... moje deti sú skromné, hovorí nadšene Salma Hayek

Na predstavení Niekto to rád horúce však nebola Thurman jedinou slávnou mamou, ktorá vzala do spoločnosti svoje dieťa. Podobne tak urobila aj herečka Sarah Jessica Parker spoločne s manželom Matthewom Broderickom, ktorí dokonca vyrazili na muzikál so všetkými troma ratolesťami. Svoju dcéru ako garde si priviedla aj herečka a speváčka Bette Midler.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Uma Thurman #Ratolesť #Sarah Jessica Parker

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...