Veľký deň pre kráľovského výmyselníka? Princ Louis ako hviezda v Sandringhame?

Tento rok sa k tradičnej prechádzke na bohoslužbu počas vianočných sviatkov v Sandringhame s najväčšou pravdepodobnosťou pripojí aj malý princ Louis.

24.12.2022 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ Louis napokon skončil na kolenách svojho starého otca - princa Charlesa.
debata (1)

Do sviatočného večera zostávajú okamihy, pre britskú kráľovskú rodinu bude tento rok rozhodne celkom iný. Sú to prvé Vianoce bez kráľovnej Alžbety II., ktorá zomrela ako 96-ročná v septembri, zároveň prvé s kráľom Karolom III. (74) na čele kráľovskej rodiny. Po dvoch rokoch, počas ktorých kráľovná strávila sviatky pre pandémiu vo Windsore, sa rodina konečne stretne v Sandringhame. Kráľovná manželka Camilla (75) tam počas Vianoce po prvý raz pozve aj svoje deti, ale medzi hosťami sa objaví po 30. rokoch aj Sarah Ferguson (63).

kate Čítajte viac Predvianočný darček pre princeznú Kate od svokra Karola III.: Takúto 'vzácnosť' môžu dostať len vyvolení...

Princ Louis (4), najmladší potomok Williama a Kate, by mohol tento rok zohrať obzvlášť dôležitú úlohu, ako uvádza britský „The Mirror“. Nielenže by to bolo pre Louisa prvýkrát, čo by sa zúčastnil oficiálnych vianočných osláv kráľovskej rodiny v Sandringhame, ako je tradičná prechádzka do kostola počas Vianoc, očakáva sa, že to bude práve 4-ročný chlapček, ktorý pritiahne pozornosť práve svojou bezprostrednosťou. Presne tak tomu bolo počas osláv k 70-temu výročiu kráľovnej Alžbety II. na tróne, ktoré sa konalo v júni.

CORRECTION Britain Platinum Jubilee Čítajte viac OBRAZOM: Princ Louis hviezdou 'balkónového' vystúpenia! Takto prežívali veľký okamih tí najmenší z kráľovskej rodiny

Nadšenie u ľudí aj médií vyvolali predovšetkým jeho veľmi milé a detsky úprimné emócie, ktorými princ bodoval na celej čiare. Najmladší syn princa Williama (40) a Kate, princeznej z Walesu (40), neobsedel a správal sa presne tak, ako iné naozaj „živé“ deti v jeho veku. Ako uvádza denník, zatiaľ nie je oficiálne potvrdené, či sa Louis prechádzky naozaj zúčastní, o tom sa zrejme rozhodne až krátko predtým. Pravdepodobnosť je však vysoká, pretože jeho súrodenci princ George (9) a princezná Charlotte (7) sa prvý raz prešli na omšu v Sandringhame v roku 2019, keď mali šesť a štyri roky.

Pozrite si video: Ako vyzerajú kráľovské Vianoce?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Louis

+ Zabudnite na lieky, práve tie vám niekedy môžu uškodiť.
Strategické investovanie času zvýši vaše finančné...

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...