Raper zbalil mamu svojej rovesníčky, Gigi Leonarda a táto herečka sa zamilovala do ženy! Tu sú najprekvapivejšie páry 2022

Srdcu nerozkážete, zvykne sa hovoriť. Platí to aj pre hviezdy šoubiznisu. Ktoré z nich svojimi láskami v roku 2022 prekvapili?

31.12.2022 00:00
Emily Ratajkowski, Pete Davidson Foto:
Modelka Emily Ratajkowski sa zaradila do zoznamu partneriek herca a komika Peta Davidsona. Prekvapujúce? Vlastne nevieme, ale krátkosť romániku určite neprekvapila.
debata

Uplynulých 365 dní prinieslo na poli šoubiznisu niekoľko poriadne prekvapujúcich vzťahov. Milostné spojenia, ku ktorým došlo, neboli len spojeniami medzi kolegami, o ktorých by si nik nepomyslel, že môžu skončiť ako pár. Objavili sa aj dvojice s výrazným vekovým rozdielom, jednu z nich tvorí napríklad speváčka Cher a Alexander A.E. Edwards. Viete, že medzi nimi panuje vekový rozdiel 40 rokov?

Adam Bardy Čítajte viac Zdá sa, že tu máme najdokonalejší párik obrazovky! Krásavec Bardy a po jeho boku... Len sa pozrite, ako im to pristane

V opačnom poradí a s trochu menším vekovým rozdielom sa potom prekvapením stal aj vzťah mladého rapera a mamy jeho rovesníčky. Do zoznamu sa prebojovali aj dve dámy, z ktorých jedna predtým randila výlučne s mužmi. Dnes spoločne už vychovávajú dieťa. Sú tu však aj páry, ktoré také šťastie nemali a ich láska mala krátke trvanie. Zoznam najprekvapivejších párikov roka 2022 si pozrite v galérii.

Speváčka Cher a jej partner Alexander Edwards...
Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na...
+15Raper Kanye West a herečka a modelka Julia Fox...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Cher #pár #prekvapenie #celebrity #Rebel Wilson #Julia Fox #Hunter Schafer

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...