Paparazzovia vymyslia naozaj všeličo, aby ho 'dostali'! Hviezda filmu Elvis vtipkuje, takto vznikli fotky z Mexika

Jeho talent sa nedá zaprieť a potvrdil to aj výkonom vo filme Elvis. Herec Austin Butler sa však skrátka nevyhne otázkam na súkromie.

07.01.2023 00:00
Herec Austin Butler. Foto: ,
Herec Austin Butler.
debata

Dočkal sa ich aj počas 34. ročníka vyhlásenia cien na filmovom festivale v Palm Springs, kde si práve za výkon vo filme Elvis odniesol cenu pre Objav roka. Butlera sa však následne novinári opýtali aj na to, aká bola dovolenka v Mexiku a čo si myslí o paparazzi fotkách, na ktorých je zachytený, ako sám fotografuje svoju krásnu priateľku – topmodelku Kaiu Gerberovú.

Kaia Gerber Čítajte viac Nádhernú Kaiu Gerber sledovala celá rodina! Po boku slávnej mamy Cindy... Aha, veď to je Elvis!

„Počkajte, to sa stalo v Mexiku,“ opýtal sa herec reportérky prekvapene – zjavne nevediac, o aké zábery ide. „To je sranda, lebo si pamätám, že som bol v bazéne a videl som nad nami preletieť osobu na rogale, hovoril som si, to možno je nejaký paparazzo. Tak zjavne musel byť,“ pokračoval so smiechom Butler.

zväčšiť Herec Austin Butler fotografuje svoju partnerku... Foto: Profimedia
Austin Butler fotografuje svoju partnerku Kaiu Gerber Herec Austin Butler fotografuje svoju partnerku Kaiu Gerberovú na dovolenke v mexickom letovisku Cabo.

Výsledky jeho fotografovania krásnej Gerberovej v bazéne súkromnej vily sa objavili aj online. Nejaké z nich zverejnil on sám a niektoré tiež zavesila na sociálnu sieť samotná Kaia Gerber. „Ste ten najlepší frajer podľa internetu,“ prezradila redaktorka Butlerovi titul, ktorého sa vraj dočkal od nadšených užívateľov sociálnych sietí po tom, čo sa fotky objavili.

Herec Austin Butler stvárnil legendárneho kráľa... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Austin Butler Herec Austin Butler stvárnil legendárneho kráľa rock'n'rollu Elvisa Presleyho.

Túto informáciu však už fešný herec odmenil iba hurónskym smiechom. „Skrátka rád fotím,“ doplnil tiež herec. Butlera, spoločne s režisérom filmu Elvis Buzom Luhrmanom, ale aj ďalšie hviezdy na akcii Pal Spring Film Festival Awards Gala si pozrite v galérii nižšie.

Herečka Cate Blanchett, víťazka ceny Desert...
Herečka Viola Davis si odnášala domov cenu za...
+22Herec Colin Farrell s cenou za výkon vo filme...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #fotenie #Kaia Gerber #Austin Butler

+ Alkohol vám dnes určité nespraví dobre, preto naňho zabudnite.
Ak sa budete snažiť, nepohoríte, nemáte sa čoho...

+ Život je niekedy komplikovaný, avšak nemusíte mať strach.
Budúce finančné úspechy sa začínajú malými,...