Kráľovná manželka Camilla má covid. Zrušila program, ale priebeh... je to mierne

Manželka britského kráľa Karola III. Camilla ochorela na covid-19.

14.02.2023 09:58
Britain Kráľovná manželka Camilla Foto: ,
Kráľovná manželka Camilla na archívnom zábere.
debata

Ako potvrdila agentúra Reuters s odvolaním sa na Buckinghamský palác, kráľovná manželka prežíva mierne symptómy ako pri nádche a pre tento týždeň zrušila svoj verejný program.

Camilla mala navštíviť baletnú školu Elmhurst v Birminghame a knižnicu v Telforde v grófstve Shropshire. Budúci týždeň v stredu má po boku kráľa hostiť recepciu na príležitosť druhého výročia založenia svojho internetového knižného klubu The Reading Room.

Britain Royals Christmas Čítajte viac Korunovácia kráľa Karola III. dostala logo, vytvoril ho dizajnér iPhonu: Takto vyzerá!

Palác uviedol, že Camilla „dúfa, že sa bude cítiť dostatočne dobre na to, aby sa na akcii zúčastnila“. Buckinghamský palác dodal, že 75-ročná Camilla je plne očkovaná a choroba už raz prekonala.

Podľa údajov americkej Univerzity Johnsa Hopkinsa (JHU) v Spojenom kráľovstve dostalo aspoň jednu dávku očkovania vyše 79 percent populácie. Z jednotlivých častí Británie pribúda denne najviac nových prípadov nákazy covidom-19 v 56-miliónovom Anglicku, v týždni končiacom 5. februára to bolo v priemere takmer 3000 prípadov den­ne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Covid-19 #kráľovná manželka Camilla

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...

+ Sami ste si strojcom vlastného šťastia, preto nato nezabúdajte.
Nebuďte nepríjemný na kolegov, nikto momentálne...