Nový sexi párik v americkom šoubiznise! Kardashianovej kaderník randí s hrdinom seriálového hitu You

Zdá sa, že v americkom šoubiznise pribudol nový celebritný párik. A nie hocijaký, obaja jeho protagonisti vyzerajú ako vystrihnutí z časopisu.

22.02.2023 10:00
debata (4)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Appleton (@chrisappleton1)

Ono to vlastne nebude až tak ďaleko od pravdy… Reč je totiž o Chrisovi Appletonovi, celebritnom hair-štylistovi a kaderníkovi, ktorému azda najväčšiu slávu priniesla spolupráca s Kim Kardashianovou. V zozname jeho klientiek sa však nachádzajú aj ďalšie známe ženy – napríklad speváčky Dua Lipa, Rita Ora či Ariana Grande.

shutterstock 591779000 Čítajte viac Zamilované Vianoce boli aj u herca Evansa! Urobil prekvapivý krok, ukázal svetu svojho priateľa

Druhým zo zmienených je pre zmenu herec a model Lukas Gage, ktorého aj slovenskí diváci môžu dobre poznať zo seriálových hitov streamovacích platforiem. Gage si zahral v prvej sérii úspešného Bieleho lotosu a tiež ho možno vidieť v netflixovom hite You, ktorého štvrtá séria mala nedávno premiéru.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Appleton (@chrisappleton1)

Dvadsaťsedemročný Gage a o dvanásť rokov starší Appleton pred pár dňami potvrdili, že oficiálne tvoria pár, v pondelok každý z nich pridal na sociálnej sieti spoločné fotografie. Zdá sa, že páni si vyrazili na spoločnú dovolenku do Mexika a užívali si adrenalínovú jazdu na terénnom aute, ale aj kúpanie sa v mori. Pri ňom obaja zaľúbenci predviedli aj vyšportované telá.

zväčšiť Herec Lukas Gage na zábere zo septembra 2022 v... Foto: SITA/AP, Profimedia
Lukas Gage Herec Lukas Gage na zábere zo septembra 2022 v Toronte.

„Takže Instagram oficiálne,“ napísala k záberom známa make-up artistka Mary Phillips, ktorá je dobrou priateľkou celebritného kaderníka Appletona. Proti jej slovám ani jeden z mužov neprotestoval.

Ako poznamenali americké médiá, dvojica si už niekoľko týždňov vymieňala odkazy na sociálnej sieti, čo novinári aj verejnosť prehliadali. Ich vzájomné flirtovanie zjavne vyústilo do randenia.

Herec Neil Patrick Harris (vľavo) a jeho manžel...
Herec Billy Eichner.
+17Herečka Jodie Foster a jej partnerka Alexandra...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #herec #láska #partner #Kaderník #Chris Appleton #Lukas Gage

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...