Varovné slová Borisa Beckera adresované princovi Harrymu: Manželstvá nie vždy trvajú večne, raz...

Pár dní pred Vianocami sa niekdajší tenisový šampión Boris Becker dostal z väzenia a svetlám reflektorov sa rozhodne nevyhýba, ani vyjadreniam pre médiá.

28.02.2023 00:00
becker Foto:
Princ Harry a Boris Becker.
debata (4)

Vo svojom prvom rozhovore pre Financial Times dokonca zabŕdol aj do britskej kráľovskej rodiny. Princovi Harrymu (38) poslal takéto varovanie. "Nezabudni, odkiaľ si prišiel, pretože sa tam možno raz budeš musieť vrátiť,“ znela rada, ktorú dal vojvodovi zo Sussexu. "A manželstvá, pokiaľ viem, nie vždy trvajú večne,“ dodáva dvakrát rozvedená tenisová legenda.

Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho Čítajte viac Jeden mesiac v base, ten ďalší... Becker vzal krásnu priateľku na festival Berlinale. Čakali ho davy aj aplauz

Becker sa už stihol so svojou partnerkou ukázať na filmovom festivale v Berlíne, spokojne sa usmieval po boku krásnej Lilian de Carvalho. V metropole Nemecka uviedol dokument Boom! Boom! The World vs. Boris Becker od režiséra Alexa Gibneyho. Ten sa skúsil na osobnosť hviezdneho športovca, ktorý pre nepriznanie kompletného majetku po vyhlásení bankrotu vyfasoval osem mesiacov v britskom väzení, skúsil pozrieť ako na športový idol, talent, ale aj búrliváka s divokým súkromným životom.

meghan, harry Čítajte viac Dostanú Harry a Meghan príučku priamo od kráľa? Z toho, čo v tichosti pripravuje BBC, môžu mať obavy

Princ Harry (38) pred vydaním svojich spomienok „Spare“ (Náhradník) uskutočnil niekoľko rozhovorov. Ďalší je naplánovaný na 28. februára 2023, uskutoční sa so Stephenom Colbertom (58) v jeho formáte „Colbert Questionert“ v rámci „The Late Show“.

Boris Becker na filmovom festivale v Berlíne
Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Bývalý tenista a hviezda nového dokumentu Boris...
+15Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Prezidentka festivalovej poroty Kristen Stewart...
Herečku Kristen Stewartovú, prezidentku poroty,...
+3Členovia medzinárodnej poroty 73. ročníka...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Boris Becker

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...