Hlasy fanúšikov silnejú! Je princezná Kate tehotná? Pravdou je, že túžbou po ďalšom dieťati sa netajila a teraz toto

Koľko radosti môže vyvolať kabát princeznej z Walesu...

28.02.2023 00:00
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate sa v sobotu zúčastnila na zápase rugby ligy Six Nations medzi Walesom a Anglickom, ktorý sa konal v Cardiffe.
debata (1)

Pred pár dňami zaujala princezná Kate voľbou outfitu, ktorý zvolila na zápas rugby ligy Six Nations medzi Walesom a Anglickom. Ten sa konal v Cardiffe. Už v okamihu, ako sa manželka Williama ukázala v kabáte pred objektívmi, zazneli šumy o možnom tehotenstve trojnásobnej mamy. Práve tento módny kúsok totiž mala na sebe v čase, kedy bola tehotná s princom Louisom, čo bolo v roku 2018. Na sociálnych sieťach sa po víkende spustila vlna nadšenia a túžob fanúšikov sledovaného páru.

Princezná Kate sa v sobotu zúčastnila na zápase...
Britský princ William sa stretol s bývalými...
+6Princezná Kate sa v sobotu zúčastnila na zápase...

„Dúfam v ďalšie dieťa… Nemohol som byť jediný, kto si všimol, že princezná Catherine mala na sebe kabát z čias, keď bola tehotná s princom Louisom?“ v tomto štýle sa množia komentáre na Twitteri. „Je skvelé vidieť princeznú v kabáte, ktorý nosil v čase, keď bola tehotná s Louisom,“ pridal sa ďalší fanúšik, ako píše britský magazín Hello.

Regé-Jean Page -koláž Čítajte viac Svet tlieskal princeznej Kate na cenách BAFTA, ale... Ani William nezostal v tieni filmových krásavcov

41-ročná Kate sa túžbou po ďalšom dieťati netají, napríklad v roku 2022 čo-to naznačila počas návštevy pôrodnice v anglickom mestečku Clithoroe. Ako povedala pre britské médiá, „mať doma bábätko by bolo krásne“. Jej manžel, zdá sa, má však názor na počet detí už vytvorený. "Prosím vás, žiadne ďalšie nápady ohľadom detí,“ so smiechom vtedy vyhŕkol princ William, keď zbadal svoju polovičku s nadšeným výrazom v tvári, keď mala v náručí bábätko.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #princezná Kate

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...