Krátko po krste dcérky Harryho a Meghan to prišlo! Už sa udiala výrazná zmena

Harry a Meghan sa na začiatku roka 2020 definitívne presťahovali do zámoria.

10.03.2023 11:00
lilibet Foto:
Vianočný pozdrav z roku 2021 - princ Harry, vojvodkyňa Meghan, ich syn Archie a dcérka Lilibet.
debata (2)

Deti princa Harryho a jeho manželky Meghan sú už na oficiálnych stránkach kráľovskej rodiny uvádzané ako princ a princezná, informovala BBC News. Stalo sa tak deň po tom, čo vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu oznámili, že ich dcéra Lilibet bola pokrstená a prvýkrát v súvislosti s ňou použili titul princezná. Trojročný Archie a ročná Lilibet sú na stránke o línii následníctva menovaní ako princ a princezná zo Sussexu. Sú šiesty a siedma v poradí na trón, predtým boli uvedení ako iba pán Archie Mountbatten-Windsor a slečna Lilibet Mountbattenová-Windsorová.

lilibet Čítajte viac Veľký deň malej Lilibet nechal princeznú Kate a Williama chladnými. Pozvánku mali, do USA kvôli Harryho dcérke neleteli

Pravidlá, ktorými sa riadia tituly kráľovských detí, stanovil kráľ Juraj V. – starý otec kráľovnej Alžbety II. – v roku 1917. Archie a Lilibet neboli princom a princeznou pri narodení, pretože neboli vnukmi panovníka, právo na tieto tituly získali po nástupe kráľa Karola III. na trón.

Harry a Meghan sa na začiatku roka 2020 definitívne presťahovali do zámoria. Princ a jeho manželka vtedy oznámili, že už nechcú byť poprednými predstaviteľmi britskej monarchie, potom stratili tituly „kráľovských výsostí“ a odštartovali nový život v Spojených štátoch.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...