Šokujúci odchod vo svete módy: Vaše lži vyhrali, končím, ohlásil muž, ktorý spravil zo Zendaye módnu ikonu

Poriadne prekvapenie a šok vyvolalo utorňajšie rozhodnutie renomovaného amerického štylistu. Prišlo naozaj nečakane.

16.03.2023 00:00
Law Roach a herečka Kerry Washington Foto:
Štylista Law Roach a herečka Kerry Washington na prehliadke Fendi Haute Couture v Paríži.
debata

Americký módny odborník a štylista Law Roach zverejnil na svojom profile na Instagrame správu o tom, že končí so svojou prácou a nemá v pláne pokračovať v obliekaní slávnych klientiek. Tých mal pritom na konte viac ako dosť. Azda najznámejšou však je herečka a speváčka Zendaya, ktorá sa zverila do Roachových rúk už pred pár rokmi.

29th Annual SAG Awards - Arrivals Čítajte viac Momentálne nemá konkurenciu! Jej štýl berie dych a... krásna Zendaya zatieni v šatách aj českú supermodelku

Štylista pozdvihol už oceňovaný štýl americkej krásky na ešte vyššiu úroveň. Nebál sa experimentovať, hľadal pre svoju klientku odvážne či extravagantné kreácie, obliekal ju do archívnych modelov zo starších kolekcií a podieľal sa aj na jej úspešných spoluprácach so značkami ako Valentino či Bvlgari.

zväčšiť Herečka Zendaya vyzerala úchvatne v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zendaya Herečka Zendaya vyzerala úchvatne v kreácii Valentino.

V utorok večer sa na profile na Roachovej sociálnej sieti objavil odkaz. „Vyhrali ste, končím. Všetky tie klamstvá a falošné naratívy. Môj pohár sa vyprázdnil,“ napísal Law Roach a poďakoval sa všetkým, kto ho počas jeho kariéry podporovali. Bližšie podrobnosti, čo sa vlastne stalo, však nekomentoval.

Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...

Ešte v nedeľu večer sa na párty Vanity Fair po Oscaroch objavilo niekoľko žien, ktoré štylista Law Roach pripravil na slávnostné gala a paľbu objektívov. Obliekol napríklad herečku Kerry Washingtonovú do archívnej kreácie Donna Karan či modelku Adwoa Aboahovú do šiat Loewe. Jeho dielom bol aj výber šiat od Ann Demeulemesteer pre herečku a transrodovú aktivistku Hunter Schafer, ktorý vyvolali veľký rozruch.

Hunter Schafer Čítajte viac Odvahou sa jej nevyrovnal nik, vyrazila na žúr a na prsiach mala len vtáčie pero. Táto kráska sa narodila v mužskom tele

V minulosti za svoju prácu získal niekoľko ocenení a medzi jeho klientky okrem spomenutých dám patrili aj modelka Bella Hadid, raperka Megan Thee Stallion či speváčka Ariana Grande.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #štylista #Zendaya #Law Roach

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....