Za fotky, ktoré ju zachytili ako trosku, je vďačná. Bol to budíček a varovanie pred drogami, vraví Cara Delevingne

Keď sa minulý rok v septembri objavili zábery modelky a herečky Cary Delevingneovej na letisku, jej fanúšikovia zostali zhrození. A nielen oni. Aj médiá upozorňovali na fakt, že s britskou kráskou nie je všetko v poriadku.

04.04.2023 10:00
Cara Delevingne Foto:
Modelka a herečka Cara Delevingne na prehliadke Christian Dior Jeseň 2023, ktorá sa konala v Bombaji v Indii.
debata

Nebolo. Priznala to neskôr aj ona sama. Niekdajšia múza Karla Lagerfelda totiž posledné roky bojovala so zvádzaním alkoholu a drog, ktorými si pomáhala s riešením vlastných mentálnych problémov a úzkostí. Hoci to s 30-ročnou rodáčkou z londýnskeho Hammersmithu nevyzeralo dobre, našťastie sa zastavila a aj s pomocou blízkych sa rozhodla bojovať so závislosťou.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Berry, trblietavá sexy Salma aj nežná kráľovná Oscarov Yeoh - tu je 100 záberov oscarovej módy

V rozhovore pre magazín Vogue sa nedávno Cara Delevingne vyznala z toho, že obdobie, ktoré prežívala, nebolo jednoduché. Dôvodom bola najmä pandémia, počas ktorej sa cítila veľmi veľmi sama. A samotu zabíjala práve v alkohole či drogách. Vznik záberov, na ktorých vyzerá ako troska, sa datuje na obdobie pár dní po festivale Burning Man. Ten bol vraj poslednou kvapkou. Modelka nevedela, čo vlastne robila, ale domov sa vracala s odreninami a modrinami.

Modelka Deva Cassel na prehliadke Christian...
Francúzska herečka a modelka Laetitia Casta na...
+22Topmodelka Lakshmi Menon na prehliadke dámskej...

„Tie fotografie boli zdrojom ohromnej hanby a rozpakov a naliehavým budíčkom, aby som sa vzdala drog a alkoholu, ktoré ma už dlho zvádzali,“ uviedla Cara v módniku pred pár týždňami. „Nespala som. Nebola som v poriadku. Je to srdcervúce, pretože som si myslela, že sa bavím, ale v určitom okamihu som si musela priznať – Okej, fakt, nevyzerám dobre.“

zväčšiť Modelka a herečka Cara Delevingne prišla v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cara Delevingne Modelka a herečka Cara Delevingne prišla v kreácii Elie Saab.

Posledné mesiace sa však kráska snaží byť „čistá“ a zatiaľ sa jej to aj darí. Veľký návrat absolvovala na tohtoročných Oscaroch, kde sa objavila ako jedna z najpríťažli­vejších a najlepšie oblečených žien. Opäť plná energie a vyzerajúca zdravo.

Penélope Cruz Čítajte viac Zendaya ako indická princezná, zvodná Cruz či éterická Bellucciovej dcéra: TOP looky týždňa, nechýba ani slávna 50-nička

Pred pár dňami sa Delevingne objavila tiež medzi hosťami prehliadky Dior, ktorá sa konala v Bombaji a pridala sa k množstvu celebrít, ktoré si prezentáciu kolekcie Jeseň 2023 nenechali ujsť. Medzi hosťami bola aj modelka Laetitia Casta, herečka Freida Pinto či mnohé ďalšie dámy. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Cara Delevingne #Vogue #závislosť #BOJ

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...