Najprv ako hrdličky na premiére a potom... rozchod. Hollywoodska kráska aj tak hovorí: Som beznádejný romantik

Hoci sa o tom šuškalo už nejaký ten piatok, žiadne oficiálne správy nechodili. Zmenilo sa to pred pár dňami. Herečka Elle Fanning priznala, že je slobodná a bez záväzkov.

06.04.2023 12:00
Elle Fanning Foto: ,
Herečka Elle Fanning v kreácii Alexander McQueen.
debata

Americká hviezda, ktorú diváci poznajú napríklad zo seriálového počinu Veľká či filmov Vládkyňa zla, tvorila niekoľko rokov pár s kolegom Maxom Minghellom. Dvojica síce svoje súkromie strážila a vídať ich bolo spolu len málokedy, pár záberov – či už z červeného koberca, alebo paparazzovských sa však z času na čas objavilo. Aj tie chlácholili fanúšikov, že rozkošný párik je stále spolu.

Megan Fox a jej snúbenec Machine Gun Kelly Čítajte viac Nečestnosť ti cítiť z dychu, napísala Megan Fox. Bolo to pre snúbenca Kellyho? Špekuluje sa o rozchode

Jeden z tých najčerstvejších sa pritom objavil len pár týždňov pred koncom minulého roka. Elle Fanning a Max Minghella vyrazili spoločne na premiéru snímky Babylon. O to väčším prekvapením však, ako rýchlo sa veci v súkromí celebritného páru zvrtli.

zväčšiť Herecký pár Elle Fanning a Max Minghella na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Elle Fanning a Max Minghella Herecký pár Elle Fanning a Max Minghella na premiére filmu Babylon v decembri 2022.

Minghellu už koncom januára videli v spoločnosti inej ženy na prechádzke ulicami Los Angeles, vtedy však tomu ešte nik nepripisoval veľký význam. Teraz prehovorila Fanning a jej vyjadrenie už dáva veciam nový, pomerne prekvapivý význam.

„Áno, som slobodná,“ uviedla v rozhovore pre magazín Harper's Bazaar, v ktorom však tiež uviedla, že je beznádejná romantička. „Verím v lásku na prvý pohľad. Nazvite ma bláznom, ale ja na tieto veci verím. Mám pocit, že je to môj osud,“ uviedla talentovaná herečka, ktorá zatiaľ veľa vzťahov za sebou nemá.

Megan Fox a jej snúbenec Machine Gun Kelly Čítajte viac Nečestnosť ti cítiť z dychu, napísala Megan Fox. Bolo to pre snúbenca Kellyho? Špekuluje sa o rozchode

Ten s Minghellom trval od roku 2019 a pôsobil naozaj stabilne. Uvidíme teda, kedy sa Elle zahľadí do niekoho natoľko, že z toho bude nová láska. Fanúšikom rodáčky z Los Angeles však bude určite stačiť aj jej herecké umenie – aj napriek relatívne mladému veku totiž Elle Fanning potvrdila, že patrí medzi najtalentovanejšie hviezdy svojej generácie a to sa predsa počíta viac ako zábery paparazzov s novým milencom.

Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon...
Herečka Elle Fanning v kreácii Oscar de la Renta.
+7Herečka Elle Fanning vyzerala očarujúco v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Elle Fanning #Max Minghella

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...