Zomrela herečka z kultového seriálu M.A.S.H, bola manželkou slávneho kapitána Hunnicuta

Herečka Judy Farrell síce nepatrila k hlavným hviezdam seriálu M.A.S.H (1975–83), ale bola jeho súčasťou ako zdravotná sestra Able.

06.04.2023 08:58
Mike Farrell Foto:
Mike Farrell (vľavo) a Alan Alda v seriáli M.A.S.H.
debata (5)

Ako informovala stránka TMZ s odvolaním sa na jej syna Michaela, Judy Farrell zomrela vo veku 84 rokov na následky mozgovej príhody. Zanecháva po sebe druhého manžela a dve deti. Podľa portálu herečku previezli do nemocnice po mozgovej príhode, kvôli ktorej prestala rozprávať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TMZ (@tmz_tv)

Farrell je známa najmä vďaka úlohe sestry Able v kultovom seriáli M.A.S.H, stala sa však populárnou aj vďaka sitkomu „The Partridge Family“ alebo krimiseriálu „Quincy“.

Alan Alda Čítajte viac Major Houlihanová z M.A.S.H. oslavuje! Jej rok narodenia si netipnete, takto dnes vyzerá slávna 'Šťabajzna'

Po Judy Farrellovej zostal jej druhý manžel Joe Bratcher a dve dospelé deti Michael a Erin. Do roku 1983 bola Farrell vydatá za svojho hereckého kolegu Mikea Farrella, ktorý má 84 rokov. Farrell hral jednu z hlavných postáv v seriáli „M.A.S.H“, kapitána B.J. Hunnicutta.

Premiérový diel seriálu „M.A.S.H“ sa vysielal v septembri 1973 a napriek tomu, že prvé diely medzi divákmi veľmi nezabodovali, postupom času sa sledovať seriálu zvyšovala.

Spočiatku komediálne ladený sitcom poukazujúci na krutosti vojny i nezmyselné predpisy sa postupne stále častejšie venoval aj vážnejším témam, ako boli osudy údajných zbabelcov, vzťah amerických vojakov k obyčajným Kórejcom alebo zložitá politická situácia – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Judy Farrell

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Alkohol vám môže ublížiť, preto si dobre premyslite, či ho potrebujete.
Nespoliehajte sa nato, že vám niekto...