Lopez má doma abstinujúceho alkoholika a sama básni o tom, aké je super nepiť. Novou reklamou rozzúrila fanúšikov

Fanúšikovia to Jennifer Lopezovej na Instagrame poriadne "osladili". Značnú vlnu nevôle spôsobila jej nová reklama, v ktorej propaguje vlastnú líniu alkoholických koktailov.

09.04.2023 00:00
Jennifer Lopez Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez.
debata

„Pracujem nonstop celé desaťročia a čoraz viac si uvedomujem dôležitosť užívania si života,“ hovorí Lopez v reklame. „Len som chcela vytvoriť niečo lepšie. Lepšiu chuť, lepšie ingrediencie, niečo, čo chcem piť so svojimi priateľmi a rodinou a to je Delola.“

Koktaily, ako hovorí Lopez v reklame, neobsahujú obvyklé „umelé prísady“ a cukry, ktoré obsahujú iné nápoje a majú približne rovnaké množstvo alkoholu ako pohár vína. Samotná Lopezová je zachytená, ako drží jeden z nápojov so slamkou v ústach, ale nezdá sa, že by ho skutočne popíjala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Fanúšikovia na reklamu okamžite reagovali, sú sklamaní rozhodnutím herečky a speváčky propagovať konzumáciu alkoholu vzhľadom na to, že otvorene hovorila o negatívnych účinkoch pitia na zdravie. Takisto sa im tento krok nepáči v súvislosti s tým, že jej manžel, Ben Affleck, v minulosti skončil niekoľkokrát na protialkoholickom liečení a o svojom probléme s alkoholom otvorene hovoril.

Jennifer Garner Čítajte viac Affleck opäť podľahol alkoholu, Garner ho odviezla na liečenie

„Som sklamaný a rozčarovaný… Najskôr rozpráva o tom, ako nepije alkohol a vyzdvihuje všetky výhody, ktoré to prináša. A čo jej partner? Nezáleží na tom, aký typ dobrých zložiek jej drinky obsahujú, stále je to alkohol, čiže toxín,“ v tomto duchu sa množia komentáre pod reklamou na Instagrame.

Speváčka Jennifer Lopez predviedla svoje...
Raper LL Cool J a speváčka Jennifer Lopez sa po...
+8Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...