Jedna z najťažších vecí, aké musela pre kráľovstvo urobiť? Princezná Kate vraj vo vnútri bojovala, potom zatla zuby a...

Koľko pravdy sa v nej ukrýva, vie asi len samotný autor. Ale nová kniha prinášajúca nové (a odvážne či šokujúce) odhalenia zo zákulisia kráľovskej rodiny si posvietila aj na princeznú Kate.

10.04.2023 00:00
Britain Royals Foto: ,
Zamyslená Kate, princezná z Walesu.
debata (4)

V publikácii nazvanej Our King, pod ktorou je podpísaný novinár a komentátor udalostí v monarchii Robert Jobson, sa objavuje aj tvrdenie týkajúce sa populárnej členky kráľovskej rodiny. S odvolaním sa na dôveryhodné zdroje Jobson tvrdí, že aj princezná z Walesu prežíva v rámci pôsobenia v kráľovskej rodine náročné momenty a sú chvíle, kde jednoducho musí nasadiť masku a zvládnuť situáciu s gráciou a cťou.

Princezná Catherine z Walesu a jej najmladší syn, princ Louis Čítajte viac Porušila protokol, ale krásnej princeznej Kate odpustia snáď všetko. Na veľkonočnej omši prekvapil aj Karol III. - aha, kto kráčal hneď za ním...

Ako sa píše v knihe Our King, jedna z vôbec najťažších vecí, aké musela manželka princa Williama doteraz urobiť, prišlo v dňoch po úmrtí kráľovnej Alžbety II. Niekoľko dní po smrti panovníčky sa princ William s manželkou Kate, ale aj jeho mladší brat – princ Harry s manželkou Meghan objavili spolu na verejnosti pred hradom Windsor. Prišli tam pozdraviť trúchliacich Britov a prezrieť si odkazy na vencoch a kyticiach uložených pri hradbách a plotoch.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Martin Meissner
Britain Royals Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a princ Harry s manželkou Meghan sa spoločne prešli popri vencoch a spomienkových predmetoch, ktoré uložili smútiaci občania Veľkej Británie na počesť zosnulej kráľovnej Alžbety II.

Toto gesto malo byť zároveň gestom zmierenia a jednoty v rodine, ktorá dlhé mesiace pred smrťou panovníčky bojovala s naštrbenou „reputáciou“ a početných článkoch o zlých vzťahoch v rodine – práve medzi princom Harrym, jeho starším bratom, jeho otcom, ale tiež takmer celým zvyškom rodiny.

harry Čítajte viac Harry sa chcel v Londýne stretnúť s otcom, z paláca prišla stručná odpoveď

Ako upozorňuje Daily Mail s odvolaním sa na pripravovanú knihu, s nápadom prišiel princ William. „Catherine neskôr priznala inému členovi kráľovskej rodiny, že vzhľadom na to, aká zlá atmosféra panovala medzi oboma pármi v tom čase, bola to jedna z najťažších vecí, akú musela urobiť. Bolo to celé len ilúzia pre verejnosť,“ píše portál.

zväčšiť Princovia William a Harry s manželkami Kate a... Foto: SITA/AP, Kirsty O'Connor
Britain Royals Princovia William a Harry s manželkami Kate a Meghan sa pár dní po smrti kráľovnej Alžbety II. stretli so zástupcami verejnosti.

Po obradných úkonoch a poslednej rozlúčke s kráľovnou Alžbetou II. odletel princ Harry s manželkou Meghan naspäť domov do USA a začiatkom roka ešte viac rozvírila vášne nová kniha Spare (Náhradník), v ktorej priniesol množstvo odhalení zo súkromia rodiny. Aj preto sa s napätím očakáva, ako dopadne jeho účasť na korunovácii otca – kráľa Karola III. v máji tohto roka.

Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...
Záber na princa Harryho a jeho manželku Meghan,...
+16Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...

S Meghan dostali pozvanie, no údajne pozvánku nemajú ich deti – princ Archie a princezná Lilibet. Aj by vraj mohol byť dôvod ďalších svárov, keďže korunný následník – princ William s manželkou Kate budú mať na obrade prítomné všetky tri deti.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Britský kráľ Karol III. a jeho manželka,...
+12Princ Edward a jeho manželka Sophie, vojvodkyňa...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #kniha #rodina #pretvárka #Daily Mail #princezná Kate

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...