S paličkou dokríval do talk-šou. Renner po tom, ako takmer zomrel pod snežným pluhom, vtipkuje: Bolo to pre publicitu!

Pred pár mesiacmi takmer prišiel o život pri odpratávaní snehu, keď ho prešiel snežný plus vážiaci niekoľko ton. Americký herec Jeremy Renner skončil s viac ako 35 zlomeninami a musel sa znovu učiť chodiť.

12.04.2023 00:00
Jeremy Renner Foto:
Herec Jeremy Renner prichádza do talk-šou Jimmy Kimmel Live!.
debata

Pred pár dňami sa 52-ročný Rennet objavil vôbec prvýkrát na verejnosti – s paličkou dokrivkal do televízneho štúdia, v ktorom sa nakrúca populárna talk-šou moderátora Jimmyho Kimmela. Zdravili ho fanúšikovia aj fotografi a Renner vyzeral byť nadšený vrelým prijatím, ktorého sa dočkal po mesiacoch strávených najprv na lôžku a následne rehabilitáciou.

Jeremy Renner Čítajte viac Prvé foto hviezdy marveloviek po desivej nehode! Jeremy Renner na nemocničnom lôžku

Renner Kimmelovi prezradil napríklad to, že po desivej nehode v jeho tele lekári postupne objavovali nové a nové zlomeniny. Dohromady ich bolo 35 alebo možno o jednu či dve viac, vysvetlil. „Pokračovali sme v ich objavovaní, pretože lekári išli podľa kritického poradia – museli určiť priority podľa toho, na čo by som mohol zomrieť alebo nie. A potom o šesť týždňov neskôr našli ďalšiu zlomeninu,“ prezradil.

zväčšiť Herec Jeremy Renner na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
People Jeremy Renner Herec Jeremy Renner na archívnom zábere.

V talk-šou si herec zavtipkoval aj o tom, že to celé bolo vlastne „publicity stunt“ – teda takpovediac akcia, ktorej snahou malo byť získanie mediálnej pozornosti. Samozrejme, išlo o žart, ktorý rozosmial divákov, no faktom je, že nehoda bola naozaj veľmi vážna.

People Jeremy Renner Čítajte viac 30 zlomenín! Herec Renner sa opäť prihovoril fanúšikom. Novým záberom budí nádej

Ani to však nevzalo Rennerovi humor z plachiet. Čo bolo prvé, čo si pomyslel, keď sa prebral po operáciách? „Do čerta, vyzerá, že môj pracovný kalendár bude do konca roka úplne prázdny,“ uviedol jeden z predstaviteľov komiksových hrdinov „Avengerov“ v marvelovskom univerze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #rozhovor #Jeremy Renner #zlomenina #Jimmy Kimmel

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...