Zásnuby v 19-tich? Hviezda Stranger Things neváhala, kývla na žiadosť syna Bon Joviho

Ani mladý vek nezastavil herečku Millie Bobby Brownovú, aby povedala áno na otázku, ktorú pred pár dňami pravdepodobne vyriekol jej partner.

12.04.2023 00:00
Millie Bobby Brown Foto: ,
Herečka Millie Bobby Brown a jej priateľ Jake Bongiovi na slávnostnej premiére filmu Enola Holmes 2.
debata

Reč je, samozrejme, o zásnubách a hoci dvojica oficiálne nepotvrdila, či sa naozaj udiali, ich komunikácia na sociálnej sieti tomu nasvedčuje.

Eva Cifrová s partnerom Lukášom Čítajte viac Jedna lopta v rukách a druhá... pod šatami! Šťastná Cifrová sa usmieva na premiére, takto jej svedčia tehotenské obliny

Len 19-ročná hrdinka seriálu Stranger Things sa pochválila na Instagrame záberom s prsteňom na ruke, ktorý sprevádzajú aj jej slová. „Ľúbila som ťa tri letá, miláčik a chcem aj všetky ďalšie,“ napísala herečka, citujúc text skladby Lover od speváčky Taylor Swiftovej.

Jej partner Jake Bongiovi potom na svojom vlastnom profile zverejnil sériu obrázkov a k nim napísal: „Navždy.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @jakebongiovi

Dvadsaťročný Jake, ktorý je synom hudobníka a speváka Jona Bon Joviho, sa s Brownovou stretáva od leta roku 2021. Oficiálne svoj vzťah potvrdili o pár mesiacov neskôr. Dvojica sa viackrát objavila aj na červenom koberci, kam pracovné povinnosti priviedli predovšetkým Brownovú.

Herečka aj napriek relatívne mladému veku patrí medzi najpopulárnejšie a tiež najlepšie zarábajúce hviezdy svojej generácie.

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Millie Bobby Brown #Jake Bongiovi

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...