Otčim Affleck a nevlastná dcéra? Smiech, grimasy a dobrá nálada - toto je sen každej matky, Lopez plesá tiež

Pri rozvedených manželstvách a nových vzťahoch sa častým problémom stáva vzťah nového partnera s deťmi toho druhého. Zdá sa však, že v prípade hollywoodskeho páru Jennifer Lopez a Ben Affleck je podobný problém zažehnaný.

17.04.2023 11:00
Ben Affleck a Emme Foto:
Herec Ben Affleck a Emme, dcéra jeho manželky Jennifer Lopezovej z manželstva s Marcom Anthonym, si zjavne dobre rozumejú.
debata

Nie je to tak dávno, čo paparazzovia v uliciach Santa Moniky zachytili oscarového scenáristu, herca a režiséra Afflecka v spoločnosti Emme Munizovej (Anthonyovej). Nejde o nikoho iného, ako o ratolesť jeho manželky Jennifer Lopezovej, ktorá sa narodila ako jedno z dvojčiat ešte počas Lopezovej manželstva so spevákom Marcom Anthonym.

ben affleck Čítajte viac Affleck a Damon na premiére po boku manželiek. Jasné, Lopez ohúrila, ale s touto kráskou žije Damon 20 rokov

Dvojica v zložení nevlastný otec a nevlastné dieťa však nesplnila žiadne očakávané predstavy o tom, aký komplikovaný môže byť vzťah v takomto prípade. Herec Affleck sa usmieval, v jednom momente dokonca priam nekontrolovane rozosmial, na tvári pätnásťročnej Emme bol úsmev prítomný celý čas. Keď sa dvojica potom zastavila na chodníku a čakala na zelenú, ich veselosť a očividne vrúcny vzťah bol ešte očividnejší.

Jennifer Lopez a  Ben Affleck na premiére filmu...
Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana...
+16Jimmy Kimmel a  Molly McNearney na premiére...

Affleckovi možno v tomto prípade pomáha, že sám je už otcom troch vlastných detí. Má ich s exmanželkou Jennifer Garnerovou, pričom všetky deti – aj tie jeho, aj tie Lopezovej – sa stretávajú, ba dokonca aktuálne vraj žijú pod jednou strechou. Teda v čase, keď má svoje deti v striedavej starostlivosti práve Ben.

zväčšiť Herec Ben Affleck a Emme, dcéra jeho manželky... Foto: Profimedia
Ben Affleck a Emme Herec Ben Affleck a Emme, dcéra jeho manželky Jennifer Lopezovej spoločne nakupovali v Santa Monike.

Ako píše portál PageSix.com, Emme, ktorá sa identifikuje ako nebinárna a necháva sa oslovovať pohlavne neutrálnymi zámenami oni/im/ich, si vraj veľmi dobre porozumela aj s Affleckovými dcérami Violet a Seraphinou. Viac práve s druhou menovanou, ktorá je vo veku 14 rokov k nej vekovo bližšie ako 17-ročná Violet.

Jennifer Garner Čítajte viac O Benovi zásadne nečítam. Je mi zle, aj keď napíšu niečo pekné, vyhlásila Jennifer Garner

Podľa zdrojov z okolia páru je však najmä Jennifer Lopez šťastná, že jej dvojčatá si veľmi dobre porozumeli s jej staronovým partnerom. Keď kedysi s Affleckom randili v rokoch 2002 až 2004, bola latino diva ešte bezdetná a údajne práve Affleck túžil viac po vlastných deťoch. Po ich rozchode v roku 2004 sa Affleck zoznámil s Garnerovou, následne oženil a v roku 2006 sa im narodila prvá dcéra – teda Violet.

zväčšiť Jennifer Lopez  a Ben Affleck na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
ben affleck Jennifer Lopez a Ben Affleck na premiére filmu Air: Zrodenie legendy.

Založenie rodiny však napokon absolvovala aj Lopez – práve v manželstve s Marcom Anthonym, ktorému porodila dvojičky Emme a Maximiliana v roku 2008. Na spoločného potomka si už dnes asi Jennifer a Ben netrúfajú – ale konieckoncov, detí majú „spolu“ dosť. A zdá sa, že aj porozumenie a ich lásku, po ktorej mnohí rodičia toľko túžia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Jennifer Lopez #Ben Affleck #nevlastný otec

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....