Western Rust, pri ktorom Alec Baldwin zastrelil kameramanku, sa opäť nakrúca

Americký filmový štáb obnoví natáčanie westernu Rust, ktoré sa prerušilo pred rokom a pol po tom, ako herec Alec Baldwin kvôli fatálnej chybe pri príprave zbraní zastrelil kameramanku.

21.04.2023 00:00
Prop Firearm Movie Set Foto: ,
Miesto nakrúcania westernu s názvom "Rust" v Novom Mexiku, kde sa stala tragédia - herec Alec Baldwin počas natáčania filmu smrteľne postrelil kameramanku.
debata

Baldwin, ktorý vo filme hrá a pôsobí ako koproducent, sa k natáčaniu vracia dva týždne pred tým, než súd v Novom Mexiku začne prejednávať jeho obžalobu z neúmyselného zabitia.

Natáčanie bude pokračovať v štáte Montana, a nie v Novom Mexiku, kde k incidentu na jeseň roku 2021 došlo. Pri streľbe zo zbrane, ktorú držal Baldwin, vtedy prišla o život 42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a zranenie utrpel aj režisér Joel Souza.

Alec Baldwin Čítajte viac Alec Baldwin chce očistiť svoje meno! Podáva žalobu v súvislosti s tragédiou pri nakrúcaní filmu Rust

Správa o plánovanom pokračovaní natáčania prišla už vlani na jeseň, keď sa rodina Hutchinsovej dohodla s producentmi na urovnaní občianskoprávneho sporu. Výsledkom okrem iného bolo, že vdovec po zastrelenej filmárke Matthew Hutchins sa stal výkonným producentom filmu.

Miesto nakrúcania westernu s názvom "Rust" v...
Miesto nakrúcania westernu s názvom "Rust" v...
+4Miesto nakrúcania westernu s názvom "Rust v...

Na súde bude obžalobe z neúmyselného zabitia čeliť nielen Baldwin, ale aj Hannah Gutierrez-Reed, ktorej úlohou bolo pri nakrúcaní dohliadať na bezpečnosť zbraní. Obaja uviedli, že sa cítia nevinní.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...