Takto vyzerá rozkošná dcérka Maria Cimmara a jeho slovenskej krásky! Slová, ktoré pridal... sú plné lásky

Herec a jeden z účastníkov tohtoročnej série šou Let's Dance Mario Cimarro ukázal svetu svoju rozkošnú dcérku Brianu, ktorú má so slovenskou modelkou a misskou Bronislavou Gregušovou. Zasnúbení rodičia spoločne pózovali pre známy magazín.

28.04.2023 16:40
Mario Cimarro, Bronislava Gregušová Foto:
Herec Mario Cimarro si zapózoval aj s partnerkou Bronislavou Gregušovou.
debata

Bronislava, Mario a ich spoločný poklad sa postavili (či skôr posadili) pred objektív fotografa zoi spoločenského magazínu HOLA!, ktorý je vlastne latinskoamerickou a španielskou verziou známeho titulu HELLO! Magazine. Cimarro sa s celou rodinou dokonca ocitli na titulnej strane. Azda aj preto, že vôbec prvýkrát oficiálne 52-ročný kubánsky rodák predviedol svetu celú svoju rodinu.

Mario Cimarro, Bronislava Gregušová Čítajte viac Večer plný lásky? Cimarro sa zaľúbene škeril vedľa slovenskej krásky, no vyhráva šťastie v očiach zaľúbenej Hospodárovej

„Každá sekunda, minúta, každá hodina, každý deň, týždeň a mesiac sú pre teba nekonečné objavy a emócie, ktoré by som si nechcel nechať ujsť. Viem, že je nemožné užiť si ich všetky v momente, keď pominú, a život si vyžaduje našu prítomnosť a povinnosti. Ale prísť domov a nechať mi mamu povedať dobré správy je rovnako vzrušujúca cena, ako keď si objavila svoje malíčky, alebo keď si sa prvýkrát videla v zrkadle, alebo keď si zistila, že sa môžeš prevrátiť na posteli, že sa vieš plaziť, alebo keď si si konečne všimla holuby, ktoré prichádzajú klopať zobákom do okna,“ napísal Cimarro k fotografii titulnej strany, ktorú zverejnil vo štvrtok podvečer na svojom Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Cimarro (@mariocimarro)

„Dnes chceme, aby sa svet dozvedel o tvojich šťastných 8. mesiacoch, moja milovaná dcéra,“ dodal tiež ešte hrdina telenovely Skrytá vášeň a herec, ktorý sa pred pár týždňami musel rozlúčiť so šou Let's Dance. S vysokou pravdepodobnosťou ho však diváci uvidia minimálne ešte raz – a to priamo na finálovom večere.

Mario Cimarro a Vanda Poláková počas 1. kola...
Mario Cimarro a Vanda Poláková v 2. časti šou...
+9Vanda Poláková a Mario Cimarro.
debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Instagram #Mario Cimarro #Bronislava Gregušová

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....