Celý princ William, píšu fanúšikovia! Princezná Charlotte má 8, tu je jej nový záber. Kate sa vrátila k tradícii

Princezná Charlotte oslavuje 2. mája 8 rokov. Princ a princezná z Walesu pri tejto príležitosti zverejnili jej nový záber už v pondelok večer aj so želaním.

02.05.2023 10:00
charlotte Foto:
Princezná Charlotte oslavuje 8 rokov, o záber sa postarala jej mama, princezná Kate.
debata (3)

„Princeznej Charlotte prajeme všetko najlepšie k narodeninám! Zajtra má 8,“ píše sa pri novom zábere malej oslávenkyne.

Fanúšikovia kráľovskej rodiny okamžite zareagovali no nové zábery princeznej a väčšina z nich ju prirovnávala k otcovi, princovi Williamovi. „Krásne dievčatko, kópia svojho otca“, „Celý princ William,“ v tomto duchu sa množili postrehy pod záberom. O fotografiu sa postarala jej mama, princezná Kate a Charlotte zachytila počas uplynulého víkendu vo Windsore oblečenú v kvetovaných šatách.

louis Čítajte viac Je to snáď reakcia princeznej Kate na kritiku z úst známeho fotografa? Narodeninové zábery oslávenca Louisa vyvolali otázky

Charlotte má staršieho brata Georgea, ktorý sa narodil v júli 2013 a mladšieho Louisa narodeného v apríli 2018. Práve narodeninové zábery princa Louisa sa postarali o rozruch. Boli výnimočné najmä v tom, že sa o ne nepostarala princezná Kate, ale fotografka Millie Pilkington, ktorej Kate a William v roku 2011 zverili fotografovanie ich svadobnej hostiny. Pri fotografiách Charlotte sa tak manželka princa Williama vrátila ku svojej tradícii a oslávenkyňu nafotila sama.

zväčšiť Princ William a princezná Kate sa spoločne... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Princ William a princezná Kate Princ William a princezná Kate sa spoločne objavili na uvedení kampane Shaping Us, ktorá upozorňuje na dôležité obdobie ranného detstva.

Charlotte sa narodila v nemocnici „St Mary's Hospital“, tak, ako jej bratia. Krstnými rodičmi princeznej je kamarátka princa Williama a jeho manželky Catherine Sophie Carter, Williamova sesternica Laura Fellowes a jeho kamaráti James Meade a Thomas van Straubenzee a tiež Catherinin bratranec Adam Middleton.

Princezná Kate si pozerá výtlačky novín, ktoré...
Princ William a princezná Kate sa zhovárali s...
+4Princ William a princezná Kate sa zhovárali s...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlotte

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...