Korunovácia je ale nuda... Aspoň pre kráľovského výmyselníka Louisa, jeho zívanie a veľavravné pohľady už bavia svet

Korunovácia je veľkým dňom aj pre ratolesti princa Williama a princeznej Kate.

06.05.2023 13:21
louis Foto: ,
Princ Louis sa vo Westminsterskom opátstve veľmi nebavil, od nudy dokonca zíval.
debata

Princezná Charlotte (8) prišla ruka v ruke do Westminsterského opátstva spolu s mladším bratom, princom Louisom. Práve na reakcie najmenšieho z troch ratolestí sledovaného páru objektívy doslova striehli. Od jeho „vydarených“ momentiek aj videí z osláv platinového jubilea zosnulej kráľovnej Alžbety II. mu zaslúžene patrí prívlastok „kráľovského výmyselníka“.

zväčšiť Princ Louis na ceremoniáli korunovácie so... Foto: SITA/AP, Yui Mok
louis Princ Louis na ceremoniáli korunovácie so svojou sestrou - princeznou Charlotte a rodičmi - princom Williamom a princeznou Kate.

Princezná Charlotte, ktorá tento týždeň oslávila osem rokov, sa na miesto konania priviezla autom spolu s bratom Louisom a mamou, princeznou Kate. Súrodenci sa viezli bez svojho staršieho brata, princa Georgea (9), ktorý išiel iným autom.

Princ Louis a princezná Charlotte prichádzajú...
Princ Louis sa opäť stal roztomilým (a...
+14Princ Louis sa opäť stal roztomilým stredobodom...

8-ročná princezná mala na sebe šaty a pelerínu od Alexandra McQueena, čo je obľúbená značka jej mamy. Model z hodvábneho krepu farby slonovej kosti zdobila výšivka s motívmi ruže, bodliaka, narcisu a trojlístka. Louis, ktorý oslávil 5 rokov 23. apríla, vyzeral v oblečení na mieru naozaj kráľovsky. Princ si obliekol model ušitý londýnskymi krajčírmi Dege & Skinner.

kate Čítajte viac Skvelá momentka Zuzany Čaputovej s princeznou Kate! Sýte farby ich šiat sa postarali o krásny kontrast

Zábery Louisa z Westminsterského opátstva začali okamžite zaujímať svet, 5-ročný chlapec sa sediac v lavici naozaj veľmi nebavil, dokonca začal zívať. Z jeho rozkošnej tváričky sa dalo jasne čítať – „korunovácia je ale nuda“. Na rozdiel od koncertu k platinovému výročiu vládnutia Alžbety II., ktorý si malý princ užíval najviac spomedzi pozvaných kráľovských detí, táto udalosť má pre neho celkom inú príchuť. Pozrite si v našej galérii.

Video

VIDEO: S royalistom Jakubom Abrahámom sme hovorili o detailoch aktu korunovácie kráľa Karola III., o tom, čo môže monarchia naučiť Slovákov a prečo ich tak fascinuje. Zhovárali sme sa ale tiež o tom, či Karola III. v deň korunovácie zatieni niektorý z členov kráľovskej rodiny a aký signál vysiela neprítomnosť Meghan Markleovej na celom procese. Viac už v rozhovore a videu vyššie.

Princezná Kate z Walesu prichádza na...
Princ William a princezná Kate z Walesu na...
+49Princ William a princezná Kate z Walesu na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlotte #princ Louis #korunovácia Karola III.

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...