Krásnu kráľovnú Bhutánu prirovnávajú ku princeznej Kate. Spája ich pôvab, priazeň a o pár mesiacov ešte aj....

Kto sleduje dianie na kráľovských dvoroch a novinky zo života šľachty, asi už prišiel do kontaktu s jej éterickým a pôvabným zjavom. Iba nedávno sa bhutánska kráľovná Jetsun objavila aj na dvojici ostrosledovaných udalostí.

15.06.2023 00:00
princezná Kate, kráľovná Jetsun Pema Foto:
Záber z roku 2016, na ktorom je bhutánska kráľovná Jetsun Pema (vľavo) a v tom čase ešte vojvodkyňa z Cambridge, dnes aj princezná z Walesu Kate.
debata

Manželka bhutánskeho kráľa, ktorého nazývajú médiá aj slovami Dragon King of Bhutan (Dračí kráľ z Bhutánu), sa spoločne so svojím mužom objavila na nedávnej korunovácii kráľa Karola III. v Londýne. O pár týždňov neskôr ju potom bolo možné zhliadnuť aj na svadbe jordánskeho korunného princa.

Alessandra de Osma Čítajte viac Jej pôvab berie dych! Krajšiu princeznú v Európe sotva nájdete, táto brunetka je manželkou...

Počas oboch oficiálnych podujatí sa 33-ročná Jetsun nevyhla pozornosti objektívov. Zaslúžila sa o to jej krása, ale aj rastúca popularita, ktorá prekročila hranice domovskej krajiny a bhutánskeho kráľovstva.

Tridsaťtriročnú Jetsun, ktorá je manželovou vzdialenou príbuznou (sesternicou), zvyknú médiá označovať aj ako „himalájsku Kate Middletonovú“. Dôvodom je nielen ich spoločný príbeh, ktorý sa viaže k ich vzťahu s členom urodzenej kráľovskej rodiny, ale tiež ich pôvab, šarm a obľuba medzi ľuďmi.

zväčšiť Kráľovná Jetsun Pema z Bhutánu a kráľ Jigme... Foto: SITA/AP, Danny Lawson
Britain Coronation Preparations Kráľovná Jetsun Pema z Bhutánu a kráľ Jigme Khesar Namgyel Wangchuck.

O pár mesiacov dvojicu žien, ktoré sa viackrát stretli aj pri oficiálnej príležitosti a v roku 2016 dokonca pri oficiálnej návšteve princa Williama a princeznej Kate v Bhutáne, bude spájať ešte jedna vec. Jetsun sa stane trojnásobnou mamou, podobne ako je to v prípade 41-ročnej Kate Middletonovej.

william, kate Čítajte viac OBRAZOM: Jordánska svadba plná hostí s modrou krvou. Kate a William? Ani tí na nej nechýbali, podobne ako Maxima či Mary

Mama dvoch synov, princa Jigyela Ugyena a princa Jigme Ugyena Wangchucka, je totiž tretíkrát tehotná. Materské obliny si už všimli médiá na záberoch z nedávnej jordánskej svadby, na ktorej sa bhutánska kráľovná zúčastnila. Na oficiálne stanovisko a vyhlásenie si však svet musel počkať.

Holandský kráľ Willem-Alexander a holandská...
Belgický kráľ Filip a kráľovná Mathilda...
+44Švédsky kráľ Carl XVI Gustaf a krunná princezná...

Prišlo v stredu, keď kráľovský pár zverejnil na oficiálnom instagramovom profile šťastné novinky. „Jej kráľovské výsosti s potešením oznamujú, že Jej kráľovská výsosť sa stane tretíkrát matkou. Dieťa by malo prísť na svet začiatkom jesene. Všetkým by sa kráľovské výsosti chceli poďakovať za pretrvávajúce želania a modlitby,“ objavilo sa na sociálnej sieti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #materstvo #Kráľovná #Bhután #princezná Kate

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....