Šaty, z ktorých kričia krivky, potom sexy bikiny aj pózy! Snúbenica miliardára Bezosa si opäť užíva luxus aj pozornosť

Niet pochýb, že po boku jedného z najbohatších mužov planéty má mimoriadne luxusný život. A Lauren Sanchez si ho aj užíva.

16.06.2023 00:00
Lauren Sanchez a Jeff Bezos Foto:
Lauren Sanchez a Jeff Bezos pristávajú na jachte v Portofine, ktorú vlastní slávny miliardár. Bezosova snúbenica sa predvádzala v čiernych šatách na telo.
debata (1)

Bývalá televízna moderátorka a reportérka sa pred pár dňami objavila neďaleko pobrežia vyhľadávaného Portofina. Päťdesiattriročná brunetka tam dorazila aj v spoločnosti svojho partnera, miliardára Jeffa Bezosa.

Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez Čítajte viac Miliardár Bezos má oči len pre pózy Sanchezovej v bikinách. Láska je silná, prsteň za 3 milióny eur je dôkaz

Dvojica priletela na superjachtu s názvom KORU, ktorú Bezos vlastní, súkromnou helikoptérou. Zdá sa však, že paparazzovia o ich príchode tušili. Alebo čakali hodiny, aby sa im podarilo slávny párik zachytiť objektívmi z pobrežia. A podarilo sa.

Zdá sa, že toto je ich obľúbená činnosť....
Zo sexy šiat do ešte odvážnejších bikín....
Lauren Sanchez a Jeff Bezos pristávajú na...

Najprv teda zvečnili ženu, ktorá pomotala hlavu zakladateľovi Amazonu, v čiernych elastických šatách. Keď vystúpila z helikoptéry, jej zvodné krivky bolo vidieť už doďaleka. A čierny model k tomu ešte dopomohol.

zväčšiť Zo sexy šiat do ešte odvážnejších bikín.... Foto: Profimedia
783124714 Zo sexy šiat do ešte odvážnejších bikín. Snúbenica miliardára Bezosa Lauren Sanchez sa takto predvádzala na jachte v Portofine.

O pár minút neskôr sa už Sanchez, ktorú Bezos požiadal o ruku s prsteňom v údajnej hodnote 3 milióny dolárov, zvŕtala na hlavnej palube v bikinách. Aj v tomto prípade sa tak trochu opakovala „história“ z nedávnej návštevy dvojice na stredomorskom pobreží. Pred pár týždňami sa totiž partneri zúčastnili na niekoľkých večierkoch v rámci filmového festivalu v Cannes a počas dňa si užívali ich superluxusnú jachtu. A pózovanie moderátorky pred objektívom smartfónu a nadšeným Bezosom ako fotografom.

Miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren...
Miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren...
+2Neostrý záber na prsteň na ruke Lauren...

V prípade známej dvojice sa ešte tento rok očakáva veľkolepý svadobný obrad, no detaily zatiaľ nie sú známe takmer žiadne. Teda okrem toho hlavného. Že sa jeden z najbohatších mužov sveta plánuje poistiť dôkladnou a nepriestrelnou predmanželskou zmluvou. Uvidíme, ako to dopadne…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #Jeff Bezos #jachta #Lauren Sanchez

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....