Ona má 66, on o 14 rokov menej, sú ako hrdličky: Kim Cattrall po boku partnera žiari a nebojí sa ani... botoxu

Herečka Kim Cattrall sa nedávno objavila v New Yorku na nahrávaní vlastného podcastu, v ktorom radí so vzťahmi a milostným životom. Tým vlastným môže ísť príkladom.

19.06.2023 00:00
Kim Cattrall a jej partner Russell Thomas Foto: ,
Herečka Kim Cattrall a jej partner Russell Thomas na nahrávaní podcastu Modern Love Live with Kim Cattrall v New Yorku.
debata (1)

Niekdajšia hviezda seriálu Sex v meste je už bezmála sedem rokov vo vzťahu s britským rodákom Russellom Thomasom. Nechýbal po jej boku ani na newyorskej akcii, kde sa dvojica najprv postavila pred objektívy so slnečnými okuliarmi na očiach. Neskôr už bez nich, s úsmevom a jasnou náklonnosťou jeden k druhému pózovali opäť.

Kim Cattrall Čítajte viac To je teda šok! Po svároch a obvineniach prichádza... Samantha zo Sexu v meste sa vracia

Blondínka známa ako sexuálna dračica Samantha Jonesová sa s Thomasom zoznámila vraj už v roku 2016 a začali sa spolu stretávať. Skutočný zlom však nastal až v roku 2020, v období pandémie. Vtedy sa mal bývalý zamestnanec britskej BBC nasťahovať ku Cattrallovej do jej domu v Kanade.

zväčšiť Herečka Kim Cattrall na návšteve New Yorku. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Cattrall Herečka Kim Cattrall na návšteve New Yorku.

„Bolo to od neho veľmi odvážne, pretože sme sa v podstate vôbec nepoznali. Až na to, že sme spolu mali pár večerí,“ vysvetlila neskôr Kim Cattrall a naznačila tak aj podobu ich sporadického randenia a stretávania sa v predchádzajúcich rokoch.

Kim Cattrall Čítajte viac Aj po 20 rokoch štýl a ĺa Samantha zo Sexu v meste? Kim Cattrall má 66 a odvahu obliecť si....toto!

Bola to však práve pandémia, život v ktorej dvojicu stmelil a Kim s Russellom zostali spolu. Zdá sa, že naozaj šťastní. A nielen to. Šesťdesiatšesťročná plavovláska, ktorá sa nakrátko objaví aj v jednej z epizód druhej série projektu And just like that… (voľného pokračovania Sexu v meste), po jeho boku akoby omladla.

Tajomstvo sa však môže ukrývať aj v tom, že Cattrall neodmieta skrášľujúce procedúry. Nedávno dokonca vyhlásila, že „s vekom bojujem všetkými dostupnými prostriedkami a ako len môžem“. V interview pre The Times priznala, že sa neobáva botoxu, ani výplní, ale v prvom rade si myslí, že človek by si mal nájsť to, čo mu najviac vyhovuje a tiež „správneho chirurga“.

„Chcem vyzerať ako najlepšia verzia seba samej. Takže, čokoľvek môžem urobiť, urobím – pretože našťastie mám na to financie. Nie je to len márnivosť. Hrám určitý druh ženy, ktorá vyzerá určitým spôsobom. A profesionálne sa o seba starám," vysvetlila herečka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #botox #Kim Cattrall #Russell Thomas

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....