Toľko lásky v jednom zábere: Fotka princa Louisa zaveseného na Williamovom krku je dokonalou oslavou Dňa otcov

V sobotu sa celá rodina objavila na balkóne Buckinghamského paláca, aby si spoločne pozreli slávnostný prelet nad Londýnom. V nedeľu však pravdepodobne budú doma u princa Williama a princeznej Kate oslavy. Dňa otcov.

18.06.2023 09:01
Princ William, jeho manželka, princezná Kate a... Foto: ,
Princ William, jeho manželka, princezná Kate a ich deti princ George, princezná Charlotte a princ Louis sledujú prelet letky z balkóna Buckinghamského paláca.
debata (9)

Pri príležitosti nepísaného sviatku, dňa, ktorý oslavuje otcov po celom svete a ktorý vo väčšine krajín pripadá na tretiu júnovú nedeľu, zverejnil Kensingtonský palác novú fotografiu. Zachytáva, samozrejme, princa Williama s jeho troma ratolesťami, najstarším synom Georgom, princeznou Charlotte a miláčikom verejnosti – princom Louisom.

Camilla, kráľovná manželka (vľavo) a princezná Kate z Walesu Čítajte viac Dokonalá elegancia princeznej Kate upútala pozornosť, ale len do momentu... už zase, princ(ovia)? Tie grimasy sú snáď nákazlivé

Práve najmladší z potomkov Williama a jeho manželky Kate sa aj tentoraz stal dokonalým symbolom fotografie a najmä detskej lásky zachytenej objektívom. S nadšeným úsmevom sa drží rukami okolo otcovho krku a smeje sa naozaj šťastne, akoby si vychutnával výnimočnú chvíľu spojenia so svojím známym rodičom, následníkom britského trónu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal Families (@coutureandroyals)

Autorom fotografie, ktorú kráľovská rodina oficiálne predstavila, je Millie Pilkington a vznikla už v apríli tohto roka. Takmer kompletná rodinka, princezná Kate tentoraz chýba, sedí na lavičke, ktorú dostala do daru k 90. narodeninám zosnulá panovníčka – kráľovná Alžbeta II.

Zľava: Princezná Anne, princ William, jeho...
Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná...
+12Princ William, jeho manželka, princezná Kate a...

Rodina sa zúčastnila v sobotu na tradičných oslavách Trooping the Colours, ktoré sú zároveň aj oslavami narodenín panovníka. Kráľ Karol III., otec princom Williama a Harryho, sa na prehliadke zúčastnil ako jazdec na koni. Pozornosť verejnosti strhli aj spomenuté deti Williama a Kate, viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #kráľovská rodina #Deň otcov #princ Louis

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....