Bola z nej jasná hviezda, Kate s Williamom sa zľakli, tvrdí nová kniha. Odchod princa Harryho a Meghan bola úľava

Na svete sú ďalšie publikácie, ktoré sa zaoberajú životom kráľovskej rodiny. A možno neprekvapí, že posledné roky sa sústreďujú najmä na vzťah dvojice bratov, princov Williama a Harryho, a ich manželiek.

22.06.2023 01:00
Princ William a Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Princ William a Kate, princezná z Walesu sa zúčastnili na Garden Party v Buckinghamskom paláci v Londýne.
debata (1)

V knihe The New Royals, pod ktorou je podpísaná Katie Nicholl, sa objavilo niekoľko tvrdení týkajúcich sa vzťahu medzi synmi kráľa Karola III. a ich manželkami, ktoré sa obe do kráľovskej rodiny vydali z „neurodzeného stavu“.

Ako v jednej pasáži Nicholl píše, americko-kanadská herečka Meghan Markle bola vraj pre princa Williama a jeho manželku Kate akousi tichou hrozbou. A to najmä v úvode jej príchodu medzi „kráľov“. Prvé verejné stretnutie sa odohrala na podujatí pod názvom Royal Foundation Forum v roku 2018, pričom v tom čase bola princezná Kate vo vysokom štádiu tehotenstva s tretím potomkom – princom Louisom.

Princezná Kate z Walesu (vľavo) v kreácii Alessandra Rich a vojvodkyňa Sophie z Edinburghu Čítajte viac Princezná Kate ako kópia Diany zatienila zvyšok rodiny - teda až na... aha, Sophie riskovala aj malé faux pas, no Británia ju za to miluje

„Podľa jedného zo zainteresovaných to bol moment, keď si William a Kate, v tom čase tehotná, uvedomili, že musia zmeniť taktiku hry a pridať,“ píše sa v publikácii. „Cambridgeovci (pozn. v tom čase mal William a Kate tituly vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge) už naznačili, že chcú byť viac než len ‚okrasnými členmi kráľovskej rodiny‘ a spolu s Harrym dosiahli obrovský úspech v rámci kampane v oblasti duševného zdravia Heads Together. Ale Meghan bola ako hviezda z neba, vo štvorici dominovala,“ napísala Katie Nicholl.

Princezná Kate z Walesu v kreácii Alessandra...
Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu a jej manžel,...
+11Princezná Kate z Walesu a jej manžel - princ...

„Bola uhladená, vášnivá a zábavná, pričom na prezentáciu svojho prípadu použila všetky svoje schopnosti vycibrené v televízii. To bol moment prebudenia pre Williama a Kate, keď si uvedomili, že Meghan je podľa zdroja veľmi pôsobivá, veľmi sebavedomá a veľmi schopná,“ poukázala na kľúčový moment autorka. Či sa naozaj takto udial, vedia asi len zainteresovaní. Ďalšia pasáž knihy sa však venuje aj odchodu princa Harryho a jeho manželky Meghan do Ameriky a vzdania sa kráľovských povinností.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Martin Meissner
Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a princ Harry s manželkou Meghan Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a princ Harry s manželkou Meghan sa spoločne prešli popri vencoch a spomienkových predmetoch, ktoré uložili smútiaci občania Veľkej Británie na počesť zosnulej kráľovnej Alžbety II.

Nicholl sa odvoláva na veľmi dôveryhodný zdroj, podľa ktorého toto rozhodnutie bolo pre princa a princeznú z Walesu „veľká úľava“. „Hoci na jednej strane bol pár zarmútený odcudzením a poškodením vzťahu s princom Williamom, obaja si vydýchli. Povedali si, že konečne bude v rodine menej drámy,“ píše autorka kráľovských „denníkov“.

Piers Morgan koláž Čítajte viac Pichľavé poznámky si neodpustil: Večný kritik vojvodkyne Meghan, Piers Morgan, reaguje na Harryho súdne pojednávanie

Samozrejme, dráma ešte len mala prísť. Práve na americkej pôde vzniklo totiž inkriminovaná interview s moderátorkou Oprah Winfreyovou, ktoré ukázalo členov kráľovskej rodiny v nie najlichotivejšom svetle. Nasledoval dokument pre Netflix, ale tiež kniha Náhradník od samotného Harryho, ktorá situáciu vôbec neupokojila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #kniha #princ Harry #princezná Kate #Meghan Markle #odhalenia

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...