Prišla o polhodinu neskôr, lebo nemala hotové vlasy! Lanu Del Rey z pódia nakoniec odviedla ochranka

V znamení veľkolepej rozlúčky Eltona Johna so živými vystúpeniami sa niesol tohtoročný festival Glastonbury vo Veľkej Británii. V záplave hudobných vystúpení má však na konte aj bizarný škandál.

27.06.2023 11:00
Lana del Rey Foto: ,
Laureátka ceny Lana del Rey prišla na podujatie v kreácii Zimmermann.
debata

V jeho centre je americká speváčka Lana Del Rey, ktorá na svoje vystúpenie v rámci sobotňajšej časti programu dorazila o polhodinu neskôr oproti plánovanému termínu. Dôvod je viac ako zarážajúci.

„Meškala som tak skur…ne dlho, takže budem musieť dnešný set trochu urýchliť. Ak nám vypnú prúd, tak nám vypnú prúd. Je mi to fakt kur…y ľúto,“ uviedla 38-ročná hviezda pred publikom, ktoré sa na ňu prišlo pozrieť.

Dua Lipa Čítajte viac Ako klon Barbie s plážovou sexbombou: Speváčka Dua Lipa zverejnila poriadne horúce zábery, takto ste ju nevideli

Stalo sa však presne to, čo predpokladala. V jednom momente zostala jej kapela, ale aj mikrofón bez elektriny. Dôvodom je, že organizátori majú program rozplánovaný veľmi detailne a doslova na minúty a na pódiu už bolo nutné pripravovať scénu a nástroje na vystúpenie ďalšieho umelca.

Lana Del Rey sa však ešte aj po odpojení prúdu snažila spievať a spoločne s publikom si strihla „acapela“ verziu pesničky Video Games. Speváčku napokon odviedla z pódia ochranka, aby sa mohli ľudia z organizačného štábu začať pripravovať na ďalšie vystúpenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #meškanie #Lana del Rey #Glastonbury

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....