Ako klon Barbie s plážovou sexbombou: Speváčka Dua Lipa zverejnila poriadne horúce zábery, takto ste ju nevideli

Už nejaký piatok je jasné, že speváčka Dua Lipa patrí do skupiny talentovaných interpretiek, ktoré sa neboja využívať ani fyzickú krásu a sexepíl. Azda najsexi momentky, akých sa od nej fanúšikovia dočkali, však prichádzajú až teraz.

25.06.2023 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa)

Hudobná megastar, ktorá sa presadila na viacerých frontoch a len nedávno sa prezentovala aj ako spoluautorka kolekcie Versace, na sociálnu sieť zavesila sériu záberov z najnovšieho fotenia. To vznikalo práve pre spomenutú taliansku odevnú značku a Lipa v nej propaguje sexi kreácie, ktoré sa objavili pred pár týždňami na VIP prehliadke na stredomorskom pobreží.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

Lenže kým predtým sa v trblietavých bikinách pred desiatkami pozvaných hostí predvádzali modelky, ktoré sú na takúto prezentáciu na verejnosti zvyknuté, tentoraz tak urobila samotná speváčka a dizajnérka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa)

Lipa sa pred objektívom predvádza v ružových bikinách posiatych flitrami, ktoré zakrývajú len to najnutnejšie a odhalené ženské telo ešte zdobia zlatými retiazkami rafinovane aranžovanými tak, aby zvýraznili obliny. Londýnska hudobná star v nich priam vyráža dych. A to pritom nie sú zatiaľ zábery profesionála, ale momentky, ktoré vznikli pri oficiálnom fotení.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá Margot Robbie len v bikinách a zlatých retiazkach: Všetky oči však smerovali k mužovi po jej boku. A dôvod?

Výsledok spolupráce speváčky Lipy a fotografky Carlijn Jacobsovej je však už známy tiež a jedno je isté. Ide o skutočne zvodnú reklamnú kampaň, v ktorej kráska s kosovskými koreňmi dokonalo stelesnila sexy sirénu Versace, ženu, ktorá sa nebojí byť provokatívna, odhalená, ale aj silná a nezávislá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa carlijn jacobs (@carlijnjacobs)

Nie náhodou sa však pri záberoch v bikinách objavili aj komentáre, ktoré speváčku prirovnávajú k bábike Barbie. Dua Lipa sa totiž v očakávanom filme Barbie režisérky Grety Gerwigovej mihne a tiež k nemu naspievala titulnú skladbu. Pesnička Dance the Night sa už vo vysokých rotáciách hráva v rádiách po celom svete a je pravdepodobné, že z nej bude ďalší megahit talentovanej hviezdy, ktorá sa minulý rok v lete predstavila aj na Slovensku. Ak ste náhodou zabudli, išlo o festival Lovestream. Galériu z jej (tiež sexi) šou nájdete nižšie.

Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
+15Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #reklama #bikiny #Versace #Dua Lipa

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...