Ups! Nemá žiaden talent, vyriekol na adresu vojvodkyne Meghan známy agent hviezd

"To, že je niekto slávny, neznamená, že je v niečom dobrý," aj táto veta odznela v súvislosti s manželkou princa Harryho.

28.06.2023 00:00
meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.
debata (1)

Je to len pár dní, čo britský princ Harry a jeho manželka Meghan oznámili, že viacročná zmluva ich spoločnosti Archwell Audio so streamovacou platformou Spotify bola ukončená po zverejnení prvej a jedinej série podcastov.

harry Čítajte viac Harry na súde spomenul aj svoje ex. Jedna z nich už opísala, aké to bolo peklo, randiť s britským princom

Spotify ohlásil spoluprácu s Harrym a Meghan na konci roka 2020 po tom, čo sa kráľovský pár vzdal svojich oficiálnych povinností a presťahoval sa do Kalifornie. Podľa prvotných odhadov mala byť hodnota podcastov vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu viac ako 20 miliónov dolárov, ale podľa denníka Wall Street Journal sa kráľovskému páru nepodarilo dosiahnuť požadované kritériá potrebné na vyplatenie dohodnutej sumy peňazí.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Čítajte viac Najprv veľké očakávania, teraz tvrdá rana. Princ Harry a Meghan končia, miliónov sa nedočkajú

Dvojica sa musí popasovať aj s kritikou, ktorá „padá“ na ich hlavy. Aktuálne sa veľmi nelichotivo ale jasne vyjadril na adresu 41-ročnej niekdajšej herečky zo seriálu Kravaťáci umelecký agent Jeremy Zimmer, šéf United Talent Agency, ktorý zastupuje hollywoodske hviezdy ako Benedict Cumberbatch (46) alebo Damian Lewis (52).

Pre portál „Semafor“ počas reklamného festivalu „Cannes Lions“ sa vyjadril jednosznačne: „Ukázalo sa, že Meghan Markle nemá veľký talent pre hovorené slovo, ani žiaden iný druh talentu,“ povedal pre spravodajskú stránku Semafor na reklamnom festivale Cannes Lions. „To, že si slávny, neznamená, že si v niečom dobrý,“ dodal.

Možno sa ale vojvodkyni Meghan začne dariť v inej oblasti. Ako informovali britské a americké médiá, na Meghan zrejme čaká iná lukratívna spolupráca – má sa stať novou reklamnou tvárou francúzskej luxusnej značky Dior – viac tu.

Princ Harry v časoch randenia s Chelsy Davyovou...
Princ Harry v časoch randenia s Chelsy Davyovou...
+2Princ Harry v časoch randenia s Chelsy Davyovou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Vyhľadávanie radosti vo všedných dňoch posilní dušu.
Pomôžte finančne ľuďom, ktorý sú menej šťastný, máte nato....