Musí sa vysťahovať, rozhodol sudca. Costnerova manželka dostala dátum, najtvrdšia bitka sa však stále čaká

Poriadne búrlivý je rozchod amerického herca Kevina Costnera a jeho manželky Christine Baumgartnerovej, ktorých mnohí považovali za idylický pár. A zdá sa, že je aj vďačným sústom pre bulvár.

09.07.2023 00:00
Christine Baumgartner a Kevin Costner Foto: ,
Christine Baumgartner a Kevin Costner na archívnom zábere z roku 2015.
debata (2)

Najnovšie médiá priniesli správy o vývoji búrlivej situácie v stále spoločnej domácnosti, z ktorej sa mala Christine vysťahovať. Ona to však odmietala a žiadala viac času. Sudca, ktorý v prípade rozhoduje, však Baumgartnerovej nariadil, aby sa zo spoločného príbytku vysťahovala. Lehotu stanovil na koniec mesiaca.

Samotná Christine vraj žiadala o ďalší mesiac, jej manžel chcel, aby príbytok opustila do polovice mesiaca – ide teda o kompromis, ktorý podľa zdrojov z okolia mohol situáciu uľahčiť pre obe strany.

Bianca Rodrigues Čítajte viac Costnerovi sa manželstvo rozpadá, jeho kolega z televízneho hitu? Užíva si idylku na pláži, pozrite na jeho lásku

Časopis People odvolávajúc sa na svoje zdroje tvrdí, že Costner sa cítil po rozhodnutí súdu „spokojný a uľavilo sa mu“. Zdroj tiež tvrdí, že v tomto prípade je väčším kameňom úrazu hercova manželka, s ktorou boli spolu 18 rokov.

„Toto je všetko o Christine. Kevin šiel nad rámec toho, že poskytol Christine potrebné prostriedky na nájdenie vhodného miesta, kde by sa mohla presťahovať,“ uviedol informátor magazínu.

Spevák Ricky Martin a jeho manžel Jwan Yosef na akcii v decembri 2021. Čítajte viac Toto je šok: Rozchádza sa pár, ktorý mnohí považovali za vzor. Úctu a lásku si chcú udržať

Podľa všetkého však ešte možno dôjde k ďalšiemu tvrdému vyjednávaniu v prípade starostlivosti o deti. Christine Baumgartner bude podľa zdrojov z jej okolia žiadať toľko, aby sa deťom, ani jej nezmenil životný štandard. Detaily o dohode manželov v tomto prípade zatiaľ nie sú známe. V priebehu procesu sa však určite dostanú na verejnosť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #súd #rozvod #Kevin Costner #Christine Baumgartner

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....