Vraj úplne posledný... Elton John zahral v Štokholme: Dojatie, slzy aj neutíchajúci potlesk mu dávali zbohom

Posledný koncert svojho posledného turné odohral v sobotu večer v Štokholme Elton John.

09.07.2023 08:44
Elton John Foto: ,
Spevák a hudobník Elton John počas posledného koncertu turné Farewell Yellow Brick Road v Štokholme.
debata

Na zrejme záverečné vystúpenie jeho viac ako päťdesiatročnej kariéry sa do švédskej metropoly prišli pozrieť desiatky tisíc ľudí, uviedla agentúra AFP.

„Hrať pre vás bol môj dôvod na život a vy ste boli úplne úžasní,“ povedal okrem iného 76-ročný spevák a skladateľ, ktorý sa už koncom júna rozlúčil s fanúšikmi v rodnej Británii, kde ho na hudobnom festivale v Glastonbury počúvalo až 120-tisíc ľudí.

zväčšiť S Eltonom Johnom sa v Štokholme lúčili tisícky... Foto: SITA/AP, Caisa Rasmussen
Sweden Elton John Concert S Eltonom Johnom sa v Štokholme lúčili tisícky ľudí.

Spevák hitov ako Crocodile Rock, Candle In The Wind, I'm Still Standing, Nechcem Let the Sun Go Down on Me alebo Rocket Man svojich fanúšikov nadchol aj vo Švédsku. „Bolo to neuveriteľné. Ešte nemám slov, pretože som to všetko ešte nestrávil,“ povedal AFP jeden z priaznivcov Anton Pohjonen, ktorý na koncert dorazil z Fínska.

Jana Plodková Čítajte viac Kronerová? To je skrátka živel, hovorí jej česká kolegyňa. Stretli sa na plátne ako mama s dcérou, výsledkom je...

„Skoro plačeme,“ podotkol zase švédsky učiteľ Conny Johansson. Päťdesiatročná Američanka Jeanie Kincer potom povedala, že chcela „byť na konci, pretože som bola príliš mladá na to, aby som bola na začiatku“.

Hudobná kariéra rodáka z anglického mesta Pinner trvala celkovo 52 rokov, jeho záverečné turné, počas ktorého odohral viac ako 300 koncertov, kvôli pandémii covidu-19 takmer päť rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Elton John #rozlúčka #Štokholm

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...