Manželstvo oscarovej hviezdy je vraj v poriadnych problémoch: Zvládneme to, ale musíš urobiť toto, žiada od manžela

Len nedávno sa objavila na prehliadke kolekcie haute couture z dielne značky Dior. Hollywoodsku hviezdu Natalie Portmanovú však nesledovali médiá len ako módnu ikonu.

11.07.2023 00:00
Natalie Portman Foto: ,
Herečka Natalie Portman na archívnom zábere z Cannes.
debata

Pred časom sa totiž objavili klebety o tom, že v manželstve držiteľky Oscara a tanečného choreografa Benjamina Millepieda to škrípe. Dokonca sa začalo skloňovať slovo nevera. Ako napísal francúzsky magazín Voici, baletný majster a choreograf mal údajne „zahnúť“ svojej slávnej polovičke. Magazín sa odvolal aj na zábery paparazzov z parku, na ktorých vidieť, ako Portman úpenlivo plače na lavičke.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Ďalší 'koniec' pre Sklenaříkovú, ona pre objektívy strúha úsmevy. A nielen to... aha, obliekla si fakt odvážny model

Fámy o tom, čo sa deje v slávnom manželstve, samozrejme, nikto zo zainteresovaných nepotvrdil. Ako sa však hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne. A na spomenutej prehliadke v Paríži podľa viacerých zdrojov pôsobila ambasádorka značky unavene, smutne a akoby bez energie.

zväčšiť Herečka Natalie Portman a jej manžel Benjamin... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Thor: Love and Thunder Screening Herečka Natalie Portman a jej manžel Benjamin Millepied pôsobili na filmovej premiére ako zamilovaný párik.

Ďalšie periodikum prinieslo tvrdenia o tom, že dvojica sa rozhodla svoje manželstvo skúsiť zachrániť. Herečka však údajne podľa magazínu OK! žiada od svojho životného partnera splniť niekoľko podmienok. Millepied vraj musí dať svojej polovičky prístupy ku všetkým svojim elektronickým zariadeniam, počítaču či smartfónu. Hviezda vraj tiež žiada, aby ju sprevádzal na cestách aj nakrúcaniach.

Spevák Ricky Martin a jeho manžel Jwan Yosef na akcii v decembri 2021. Čítajte viac Toto je šok: Rozchádza sa pár, ktorý mnohí považovali za vzor. Úctu a lásku si chcú udržať

Práve pracovné vyťaženie 42-ročnej Natalie vraj má byť dôvodom, prečo to v manželstve škrípať začalo. Herečka sa mala často venovať svojej práci natoľko zanietene, že rodičovské povinnosti zostávali na pleciach jej manžela, pričom ona bola aj niekoľko týždňov alebo mesiacov mimo domu.

zväčšiť Americká herečka Natalie Portman na prehliadke... Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images for Christian Dior
Natalie Portman Americká herečka Natalie Portman na prehliadke Christian Dior Haute Couture Jeseň/Zima 2023/2024.

Herečka len nedávno predstavila nový film na festivale v Cannes. Tam sa objavila tiež bez Benjamina. Ani na prehliadke Dior jej Millepied spoločnosť nerobil. Dvojicu však zachytili koncom mája na večierku, kam prišli spolu, ale väčšinu času konverzovali každý s niekým iným.

Nielen vzťah, ale dokonca manželstvo -...
Herečka Nicole Kidman a hudobník Lenny Kravitz...
+34Slovenská modelka Andrea Verešová a hokejista...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #manželstvo #nevera #Natalie Portman

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...