Federer s Mirkou ako ukážkoví zaľúbenci, Sienna Miller s mladým milencom a tento pár mal premiéru: Aha, koľko lásky je na Wimbledone...

Nielen športom, ale aj nežnosťami a prejavmi lásky žije tohtoročný Wimbledon. Objavilo sa na ňom niekoľko známych, ale dokonca aj celkom nových a debutujúcich párov.

11.07.2023 10:45
Sienna Miller a jej partner Oli Green Foto:
Herečka Sienna Miller a jej partner Oli Green odchádzajú z tenisového turnaja Wimbledon.
debata (1)

V hľadisku zachytili kamery a objektívy britskú herečku Phoebe Dynevor, ktorú svet pozná najmä vďaka seriálu Bridgerton. Už nejaký čas sa stretáva so šarmantným Cameronom Fullerom. A hoci dlhší čas si neboli novinári na istom, či dvojica tvorí pár, teraz už niet o tom pochýb. Zamilovaný pohľad pôvabnej ryšavky hovorí za všetko.

Roger Federer a princezná Kate Čítajte viac Pre Federera má špeciálny úsmev: Takto princezná Kate žiari vedľa slávneho tenistu. Manželka Mirka pred objektívmi na druhej koľaji

Wimbledonský turnaj si za svoj spoločenský „debut“ vybrala aj modelka Lila Moss, dcéra slávnej Kate Mossovej. O jej vzťahu s módnym marketérom Yonim Helbitzom sa špekulovalo už nejaký čas, teraz sa dvojica objavila na jednom z turnajových dní v hľadisku. A ich dotyky či Mossovej hlava nežne opretá o plece štíhleho vysokého fešáka sú jasný dôkaz.

Modelka Lila Moss, dcéra slávnej Kate Moss,...
Herečka Phoebe Dynevor v hľadisku turnaja...
+17Bývalý tenisový profesionál Roger Federer a...

Medzi hosťami slávneho tenisového turnaja sa objavil aj James Middleton, ktorého manželka je v požehnanom stave. Herečka Sienna Miller sa zase so šťastným úsmevom objavila v spoločnosti partnera Oliho Greena, 25-ročného herca, po boku ktorého je vraj 41-ročná hviezda mimoriadne spokojná.

zväčšiť Bývalý tenisový profesionál Roger Federer a... Foto: Profimedia
Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Bývalý tenisový profesionál Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer prichádzajú na Wimbledon.
hoci vzťah dvojice čiastočne zatienil fakt, že ich usadili do lóže vedľa princeznej Kate

Lásku, ktorá trvá už roky, prezentovali na tohtoročnom Wimbledone aj švajčiarsky tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka. Obaja sa objavili na turnaji hneď v úvode a hoci vzťah dvojice čiastočne zatienil fakt, že ich usadili do lóže vedľa princeznej Kate, momentky z príchodu hovoria jasnou rečou. Mirka a Roger prišli ruka v ruke a patria medzi najpôvabnejši­e páry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Sienna Miller #wimbledon #Roger Federer #James Middleton #Mirka Federer #Lila Moss

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...