Šokujúce priznanie Spider-Mana Toma Hollanda: Bol som závislý od alkoholu. Prestať piť bola tá najlepšia vec

Tom Holland, ktorý je známy hlavne ako predstaviteľ Spider-Mana v posledných troch filmoch o pavúčom mužovi, prišiel s prekvapivým priznaním.

12.07.2023 09:30
India Tom Holland Foto: ,
Herec Tom Holland na archívnom zábere.
debata

Herec uviedol, že čelil závislosti od alkoholu. V podcaste life kouča Jaya Shattyho tento britský herec povedal, že vytriezvieť bolo tou najlepšou vecou, čo urobil, keď si uvedomil, že sa stal otrokom alkoholu, napísala britská stanica BBC.

Cesta 27-ročného Hollanda k životu bez alkoholu sa začala počas minuloročných „veľmi opitých“ Vianoc. Po nich sa rozhodol dať si „suchý január“, počas ktorého jediné, na čo mohol myslieť, bolo, ako si dá pohárik. Vtedy si pripustil, že má zrejme s alkoholom problém a rozhodol sa abstinovať ďalší mesiac.

Herec Matthew Perry Čítajte viac Som starý narkoman zahnaný do kúta, vyhlásil Matthew Perry. Čísla a fakty jeho závislosti šokujú svet

Sťažuje sa však, aké ťažké je vydržať nepiť v anglickej kultúre. „Mal som pocit, že nemôžem žiť spoločensky. Prišlo mi, že nemôžem ísť do krčmy a dať si limonádu,“ hovorí. Dal si za cieľ vydržať bez alkoholu pol roka a má pocit, že bod obratu nastal 1. júna, keď oslávil 27. narodeniny.

Tvrdí, že bez alkoholu sa mu lepšie spí, lepšie zvláda problémy vrátane tých počas nakrúcania, cíti sa zdravšie a v lepšej forme. „Hovorím to rád – rozhodne som bol závislý od alkoholu. Rozhodne sa tomu nevyhýbam,“ povedal herec. Dodal, že inšpiroval aj svoju vlastnú matku, aby prestala piť.

Tom Holland a jeho partnerka - herečka Zendaya Čítajte viac Neha a láska z nich priam srší! Zendayu po mesiacoch zachytili s Tomom Hollandom, dvojica zo Spider-Mana je v tom až po uši

BBC píše, že Holland má v súčasnosti ročnú prestávku v hraní po tom, čo nakrúcal pre Apple TV psychologický kriminálny thriller na pokračovanie nazvaný Preplnená izba. Ten mu dal vraj mentálne mimoriadne zabrať a po jeho dokončení potreboval prestávku. Kritika však projekt v origináli nazvaný Crowded Room nemilosrdne strhala pod čiernu zem. Okrem Hollanda v ňom účinkuje napríklad Amanda Seyfried.

Speváčka Demi Lovato na vyhlásení cien...
Herec Robert Downey Jr.
+11Herec Matthew Perry v roku 2013.
debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #alkoholizmus #závislosť #Tom Holland

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...