Kurt, loptička? Nie, všetky oči na ňu! Princezná Kate uchvátila Wimbledon, krajšiu poctu tenisu vzdať nemohla. Obliekla si...

Azda nikoho neprekvapí, že sa objavila v kráľovskej lóži. Na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone nemohla chýbať Kate, princezná z Walesu. A opäť bola magnetom.

15.07.2023 18:25
Britain Wimbledon Tennis Foto: ,
Kate, princezná z Walesu zdraví zberačku loptičiek pred ženským finále Wimbledonu.
debata (9)

Manželka britského následníka trónu, ktorá sa prišla pozrieť na zápas ženského finále a triumf českej hráčky Markéty Vondroušovej, od prvého momentu bola magnetom medzi prítomnými prominentmi.

Roger Federer a princezná Kate Čítajte viac Pre Federera má špeciálny úsmev: Takto princezná Kate žiari vedľa slávneho tenistu. Manželka Mirka pred objektívmi na druhej koľaji

Ako poznamenal britský Vogue, princezná opäť zabodovala na módnom poli, keď si obliekla model, ktorý sa pre tenisový zápas nesmierne hodil. Spojenie kabátika s krátkymi rukávmi a plisovanej sukne bolo dielom módnej značky Self Portrait a verným fanúšikom tenisu určite neušiel jeden veľmi dôležitý detail – model, v ktorom mama troch detí žiaril, pripomínal odtieňom farbu tenisovej loptičky.

Víťazka ženskej dvojhry vo Wimbledone Markéta...
Tenisová legenda Martina Navrátilová sa prišla...
+10Herečka Maggie Smith sa prišla pozrieť na...

Štyridsaťjedenročná Kate sa usadila vedľa tenisových legiend ako Billie Jean Kingová či Martina Navrátilová. V kráľovskej lóži sa však objavili aj ďalšie slávne tváre – medzi nimi napríklad herečka Maggie Smith, herec Andrew Garfield a Lin Manuel Miranda či manželia Priyanka Chopra Jonas a Nick Jonas.

zväčšiť Princezná Kate opäť zabodovala na módnom poli,... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britain Wimbledon Tennis Princezná Kate opäť zabodovala na módnom poli, keď si obliekla model, ktorý sa pre tenisový zápas nesmierne hodil. Šaty z dielne Self Portrait mali farbu tenisovej loptičky.

Princezná Kate po zápase odovzdala aj trofej víťazke a pogratulovala aj tuniskej hráčke Ons Jabeurovej. Očakáva sa, že spoločne s manželom Williamom sa ukážu aj na nedeľňajšom zápase mužského finále dvojhry. Šušká sa tiež o tom, že na finálový súboj by sa mohol prísť pozrieť aj samotný kráľ Karol III.

Princezná Kate Čítajte viac Pastelové tóny, nežná biela, nálada 80-tych rokov a výsledok... jednoducho módny hit leta. Princezná Kate v ňom bodovala

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #tenis #wimbledon #princezná Kate #Markéta Vondroušová

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....