Brad Pitt ako na ihlách, Ariana Grande či ex-Bond Craig s manželkou: Tenis prilákal hviezdy z celého sveta a... krásna Kate nechýbala

Finále mužskej dvojhry vo Wimbledone bolo v nedeľu obrovským lákadlom pre známe osobnosti. Na zápas medzi Carlosom Alcarazom a Novakom Djokovicom dorazili naozaj hviezdy z celého sveta.

16.07.2023 20:27
Brad Pitt Foto: ,
Herec Brad Pitt bol naplno pohrúžený do finále mužskej dvojhry vo Wimbledone.
debata (6)

Dianie na kurte bolo poriadne napínavé a boj o titul sa natiahol na rovných päť setov. Fotografi, ktorí boli na nedeľňajšom finále prítomní, však mali rovnaké množstvo „podnetov“ v hľadisku ako priamo na zelenom trávniku.

Lewis Capaldi, herečka Emma Watson a jej otec Chris Watson Čítajte viac Šok v hľadisku Wimbledonu: Emma Watson po boku známeho speváka - kto tušil, že sú...

Medzi hviezdami, ktoré sa prišli pozrieť na zápas, sa objavil napríklad hollywoodsky herec Brad Pitt, ktorý sa usadil vedľa britského režiséra Guya Ritchieho. Kedysi spolu nakrútili snímku Pod(f)uck. O kúsok ďalej usadili organizátori speváčku Arianu Grande, hudobnú superstar, ktorá sa zase tiesnila medzi hercami Jonathanom Baileyom a Andrewom Garfieldom.

Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana...
Princezná Kate prichádza na finále mužskej...
+21Princ George a princezná Charlotte na zápase vo...

Finále, v ktorom napokon zvíťazil po piatich setoch Carlos Alcaraz, si nenechal ujsť ani ostatný predstaviteľ Bonda – herec Daniel Craig s manželkou Rachel Weiszovou či napríklad herec Idris Elba, muž, o ktorom sa dlho špekulovalo ako o Craigovom nástupcovi.

zväčšiť Princezná Kate prichádza na finále mužskej... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princezná Kate Princezná Kate prichádza na finále mužskej dvojhry vo Wimbledone.

A, samozrejme, nechýbali ani členovia kráľovskej rodiny. Princ William s manželkou Kate prišli aj s dvoma staršími deťmi – princ George a princezná Charlotte si pozreli celý zápas a podľa záberov z publika ho patrične aj prežívali. Viac si pozrite v našej galérii.

zväčšiť Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
CORRECTION Britain Wimbledon Tennis Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana Grande a herec Andrew Garfield s Vitom Schnabelom na zápase finále mužskej dvojhry vo Wimbledone.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #Brad Pitt #wimbledon #Daniel Craig #Ariana Grande #princezná Kate

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....