Šok v hľadisku Wimbledonu: Emma Watson po boku známeho speváka - kto tušil, že sú...

Množstvo známych osobností si nenechalo ujsť finálový zápas ženskej dvojhry na tenisovom turnaji Wimbledon. Medzi hosťami sa objavila aj herečka Emma Watson.

16.07.2023 13:26
Lewis Capaldi, herečka Emma Watson a jej otec... Foto:
Spevák Lewis Capaldi, herečka Emma Watson a jej otec Chris Watson spoločne sledujú finále ženskej dvojhry vo Wimbledone.
debata

Britská herečka, ktorú si svet bude asi navždy spájať s postavou Hermiony vo filmovej ságe o Harrym Potterovi, sa usadila do hľadiska spoločne s ďalšími návštevníkmi turnaja. V jej prípade však predsa vyvolala o čosi viac záujmu. A nielen preto, že ide o slávnu herečku.

Britain Wimbledon Tennis Čítajte viac Kurt, loptička? Nie, všetky oči na ňu! Princezná Kate uchvátila Wimbledon, krajšiu poctu tenisu vzdať nemohla. Obliekla si...

Po boku Watsonovej sa totiž usadil známy spevák a hitmejker Lewis Capaldi, ktorý má na konte hity ako Before you go. Dvojica pôsobila zohrato a ako dlhoroční kamaráti. Počas zápasu sa niekoľkokrát pustili do zanietenej diskusie, objektívy zachytili tiež, ako sa 33-ročná Watson nadšene smeje spoločne so svojím celebritným spolusediacim.

Víťazka ženskej dvojhry vo Wimbledone Markéta...
Tenisová legenda Martina Navrátilová sa prišla...
+10Herečka Maggie Smith sa prišla pozrieť na...

Na sociálnych sieťach sa objavili aj prekvapené komentáre, ktoré sa venovali práve nečakanému spojeniu celebritných kolegov. Viacerí užívatelia sociálnych sietí označili zábery dvojice za „prekvapivé, ale príjemné na pohľad“ či napríklad ako „nečakané kamarátsvo, z ktorého ide tá najlepšia energia“.

zväčšiť Spevák Lewis Capaldi a herečka Emma Watson... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Lewis Capaldi a herečka Emma Watson Spevák Lewis Capaldi a herečka Emma Watson sledovali finále ženskej dvojhry vo Wimbledone medzi Ons Jabeurovou a Markétou Vondroušovou.

Hľadisko tenisového turnaja bolo pritom plné celebritných hostí. Prišiel napríklad herec Andrew Garfield, herec, scenárista a režisér Lin Manuel Miranda či herečka Maggie Smith. Do hľadiska sa usadili aj manželia Priyanka Chopra a Nick Jonas a nechýbala ani princezná Kate, ktorá následne odovzdala trofej víťazke – Češke Markéte Vondroušovej.

Dolph Lundgren Čítajte viac Akčný hrdina Lundgren ako zamilovaný študent: Toto robí so slávnym Švédom jeho mladá priateľka... čo tam po 40-ročnom rozdiele

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #wimbledon #Lewis Capaldi

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...