Akčný hrdina Lundgren ako zamilovaný študent: Toto robí so slávnym Švédom jeho mladá priateľka... čo tam po 40-ročnom rozdiele

Tento rok oslávi už 66. narodeniny, ale keď príde na lásku, vek neberie ako prekážku. Akčný hrdina Dolph Lundgren vyzerá ako zamilovaný študent.

16.07.2023 00:00
Dolph Lundgren Foto:
Švédsky herec Dolph Lundgren má 65, jeho nórska partnerka Emma Krokdal o rovných 40 rokov menej. Spoločne si užívali na Mykonose.
debata (5)

Hviezda viacerých akčných filmov z konca 80-tych rokov, ktorú však aj dnes dobre poznajú fanúšikovia akčného žánru, si posledné dni užívala na gréckom ostrove Mykonos. Švédsky rodák však nebol sám, spoločnosť mu robila jeho partnerka Emma Krokdal.

Britain Barbie Premiere Čítajte viac Kedysi sa vyzliekala na móle, zahalenú ju nečakajte ani v civile: Krásna Leomie vie, ako vyraziť dych

Plavovláska, ktorá pochádza z Nórska, je od 65-ročného Dolpha mladšia o takmer rovných štyridsať rokov. Vek však, zdá sa, ani jeden z nich nevníma ako prekážku. Dvojicu zachytili objektívy paparazzov pri bazéne súkromnej vily, ale neskôr aj v podvečernom meste, kam sa vybrali na večeru.

Švédsky herec Dolph Lundgren má 65, jeho nórska...
Šesťdesiatpäťročný herec Dolph Lundgren sa...
+2Herec Dolph Lundgren a jeho priateľka Emma...

Samotný Lundgren vyzerá, že sa po boku mladšej partnerky cíti naozaj zamilovane. Na svojom profile na Instagrame zdieľal aj ich spoločný záber z bazéna, ku ktorému pridal komentár: „Zajtra bude ten deň.“

Niektorí fanúšikovia sa domnievali, že otec dospelých detí (dvoch dcér) má v pláne mladú partnerku vo veku svojich detí požiadať o ruku. Ako však neskôr vysvitlo, išlo o poukázanie na fakt, že oslavujú spoločné prvé výročie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Napriek svojmu relatívne mladému veku má už Emma Krokdal za sebou rozvod a údajne neľahké manželstvo. Aj to vraj je dôvod, prečo si súčasní partneri tak rozumejú. „Mám pocit, že Emma je na svoj vek určite veľmi vyspelá,“ komentoval Lundgren v jednom z rozhovorov. „Mala zaujímavý život,“ dodal.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #partnerka #Dolph Lundgren #Mykonos

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...